Mavricij

St. Regis

Cena
od 2.457 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Mavriciju
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Junior Suite"
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Otoški ritmi
St. Regis
St. Regis

Luksuzni resort z vrhunskimi storitvami stoji na polotoku Le Morne, znanem po neokrnjenih obalah in zaspanih ribiških vasicah. Izjemna arhitektura narave približuje pristni Mavricij in presega pričakovanja. 

Tu zaplavate z delfini, preživljate romantične večere ob sončnem zahodu, na čolnu, s penino. Ob zlatih barvah večerov, mavričnih okusih, v restavracijah in užitkih, ki jih ponuja eksotična relaksacija v spa centru. 

 

 

Nastanitev

Elegantno opremljene, sodobne, sveže s pridihom naravnih materialov, lesa, kamna in svetlimi odtenki, ki slikajo kontrast s temnimi. Sobe in suite so svetle, razkošno prostorne, pomirjujoče in intimne.

S pogledom na tropske vrtove ali ocean in svežim morskim pišem, ki uhaja v notranjost. V dvonadstropnih paviljonih, posejanih na plaži, med vrtovi, medtem ko luksuzna vila St. Regis samostojno stoji na plaži in zre v ocean. 

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Izbrana kulinarika
Kopalni plašč in copati v sobi
Mini bar
Osebni butler 24/7
Športni vodni center
Wi-Fi
Aktivnosti

Pridružite se modrozelenemu morju pri igri valov in vetra. Lotite se windsurfinga, kajtanja, supanja. Oglejte si pisani podvodni svet, skrivnostne jame in razbitine ladij in se pridružite potapljačem, ali pa odsnorkljajte od obale. Odpravite se na izlet s katamaranom, odplujte na čolnu s steklenim dnom, raziščite sosednje plaže in odveslajte s kajakom. Zaplavajte z delfini, privoščite si romantično križarjenje v dvoje in s penino pozdravite nepozabne skupne trenutke.   

Spa

Če si želite podariti redko dobrino kot je čas, obiščite Iriduium Spa Center. Čas namenite razvajanju, sproščanju, vzemite si ga zase ali ga delite v dvoje. Očistite telo v savni ali parni sobi, zaprite oči ob nežni vodni masaži v jacuzziju. Predajte se značilnim masažam in se znebite napetosti, zgladite kožo s kokosovimi, sladkornimi in kavnimi pilingi in jo nahranite z medenimi oblogami. 

Izbor restavracij in barov
Le Manor
The Boathouse
Floating Market
Atsuko
The 1904 Bar

Ko eksotični okusi Mavricija zaplešejo s francoskimi, mediteranskimi in indijskimi, se pripravlja nekaj velikega. Pridružite se predstavi in pomirite čute. 

Ostrige in škampe z žara pospremite z izbiro žlahtnih šampanjcev in elegantno zaplavajte v romantične večere, z nogami v mehkem pesku.  

Tajski, vietnamski, indonezijski in singapurski okusi in sestavine, ki se zložijo v nepozabne večere.  

Odpotujte na daljni vzhod. Pričakujejo vas sveži zakladi morja, sveže meso in zelenjava, ki poustvarjajo prefinjeno eleganco na krožniku.

Jazz in zvoki klavirja, ki spremljajo sonce v spanje. Ob steklenici izbrane penine in grižljajih svežih prigrizkov. 

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč