Križarjenja

Star Clippers

Vedno drugače
Star Clippers
Star Clippers

Narejena po vzoru jadrnice Preussen, ki je izplula leta 1902, je Royal Clipper edina jadrnica s petimi jambori in 42 jadri. 

Kot v najboljših hotelih, svojim gostom ponuja najvišji nivo razkošja. Kraji, ki jih lahko obiščete so v severni Evropi, na Karibih, Costa Rici in Panamskem kanalu, v vzhodnem in zahodnem Sredozemlju, pa tudi čezoceanska križarjenja niso izključena. Elegantna, romantična, z nostalgijo in vonjem po časih, ko se je svet vrtel počasneje in ponujal mnogo neodkritih kotičkov. S Star Clippers pa so ti še danes dosegljivi. 

Nastanitev

Marmornata kopalnica, TV, DVD predvajalnik, telefon, sušilec za lase, termostat za uravnavanje temperature. Deluxe suite imajo tudi svojo teraso, jacuzzi in 24-urno sobno strežbo. Sobe so treh različnih kategorij, s podobno opremo, ki jo pričakuje izkušen sodoben potnik.

Glavna razlika med sobami je njihova lokacija na ladji, višje kot je pozicionirana, višja je njena kategorija, čeprav razlike v velikosti in izgledu niso znatne. 

Aktivnosti

Na jadrnicah si čas in aktivnosti organizirate po vaših lastnih željah. Brez rigoroznih časovnih predpisov. S prijatelji se družite v Piano Baru, kjer skupaj zapojete ob zvoku klavirja ali v Tropical Baru, kjer vam natakar postreže izvrsten tropski koktajl, medtem ko opazujete sončni zahod. Na krovu ladje vas pozno v noč zabavajo lokalne glasbene skupine, z domačim vzdušjem kraja, v katerem je ladja zasidrana.

Izbor restavracij in barov
Ponudba na krovu

Privoščite si kontinentalni zajtrk, kosilo je lahko in sveže, ko je jadrnica zasidrana, pa vas lahko preseneti kosilo na plaži. Ko sonce zaide, se restavracija spremeni v eleganten prostor, kjer vam v soju sveč postrežejo z najprestižnejšimi jedmi in vrhunskimi vini.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan