Maldivi

Sun Aqua
Vilu Reef

Cena
od 2.485 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Maldivih
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Beach Villa"
  • 7 x nočitev na bazi All Inclusive
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
Sun Aqua Vilu Reef
Sun Aqua Vilu Reef

Ribiči, ki mirno plujejo mimo v lesenih čolnih, kot so pluli stoletja in kmetje, ki na bližnjih otočkih gojijo zelenjavo, kot so to vedno počeli. 

Resort omogoča pristno izkušnjo otoškega življenja. Tu najdete popolno sprostitev, pa tudi neštete možnosti za aktivnosti, raziskovanje in okušanje pristne maldivijske hrane. In eleganco s pridihom tradicije, v prostornih vilah na plaž ini tistih, ki se razprostirajo nad morjem. Otok Sun Aqua je majhen in poln doživetij, dosežete pa ga v 35-ih minutah leta od mesta Male. 

Nastanitev

Sproščen luksuz, ki objema s toplino in ponuja čisto pravi košček otoškega življenja. V vilah ob obali vas pričakuje z novo opremo in svetlimi toni, ki se igrajo s svetlobo.

Z velikimi kopalnicami in s povsem zasebnim prostorom za sončenje. V tistih, dvignjenih nad morje pa prostornost, ki se odpira v panoramski razgled. Svetle, elegantne, tradicionalne. V ozadju pa vedno pomirjujoči šum morja, ki zaziba v sladko spanje. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Čistilnica
Mini bar
Naprava za pripravo kave in čaja
Organizacija aktivnosti in izletov
Športni vodni center
Varstvo otrok
Aktivnosti

Odpravite se z otoka in raziščite prostrano morje Indijskega oceana ter slikovite ribiške vasice, kjer se zdi, da se je čas ustavil. Zapakirajte kosilo in se v tradicionalnem dhoniju zapeljite na skrite otočke. Delfini so vedno blizu, koralni grebeni tudi. Pridružite se izkušenim potapljačem in si od blizu oglejte podvodne krasote. Primite lopar za badminton in tenis, palico za biljard, ali pa se lotite vodnih športov. Privoščite si zasebni tečaj joge, okolje je kot nalašč za sproščanje. Otroci pa po svoje. V Kids Clubu preganjajo dolgčas z vedno novimi igrami.

Spa

Specializirani za zdravljenje, obnovitvene ter pomlajujoče tretmaje. V Sun Aqua Spa jih izvajajo z organskimi izdelki, ki vsebujejo najboljše, kar ponuja narava. Nahranite čute z bogatimi vonji oljnih ekstraktov, sprostite telo s čutnimi masažami in uživajte v bogatih pomirjujočih kopelih. Po tradicionalnih ayurvedskih ritualih in aromaterapijah zasijete ter ponovno najdete ravnovesje.  

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Island Pizza
The Aqua
The Well Done
Positive Energy

Hotel ima tri restavracije z italijanskimi, maldivijskimi in azijskimi okusi in bar s svežimi pijačami in eksotičnimi koktajli.

Prvovrstne pice s kreativnim izborom otoških sestavin. Ananas, sočni paradižniki iz vrta, sezonske začimbe in avtentične omake. Užitki, ki se vlečejo kot topljena mozzarela.

Naužite se vonja po pravkar pečenem kruhu, pekovskem pecivu, tradicionalnih maldivijskih in vzhodnih jedeh. Začinjenih s prelepim razgledom na modro laguno.

Svežina rib in morskih sadežev, lokalnih začimb in zelišč, pa rahle otoške sapice, ki boža obraz. In vinska klet, kjer se ponujajo najbolj izbrana vina.

Ujemite pozitivne vibracije, pri tem vam pomagajo vitamini svežih smoothijev, sladkost tropskih mlečnih napitkov in opoji ohlajenih koktajlov.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan