Maldivi

The Sun Siyam
Iru Fushi

Cena
od 2.838 €
po osebi
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču na Maldivih
  • Povratni prevoz letališče – hotel - letališče
  • Namestitev v "Beach Villa"
  • 7 x nočitev na bazi polpenziona
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Doživetje življenja
The Sun Siyam Iru Fushi
The Sun Siyam Iru Fushi

Resort najdete na najsevernejšem zasebnem otočku atola Noonu, skupinice otokov, vsakega s svojim čarom. Zavezan ohranjanju skupnosti in varovanju narave, vztraja na luksuznih storitvah za svoje goste. Nagrajene luksuzne spa storitve in sanjska kulinarična doživetja, ki jih ponujajo restavracije, pišejo zgodbo o popolnem dopustu. 

Podajte se v sanjski tropski paradiž, ki je od mednarodnega letališča v Maleju oddaljen 45 minut slikovite vožnje s hidroplanom. Udobno se namestite v eno izmed vil na plaži ali nad morjem in se prepustite paralelnemu svetu.

Nastanitev

Prav takšne, kot jih narekuje narava. Sobe ob vodi, nad vodo, ob bazenu. Razkošne, ki zbudijo čute z eleganco, čistimi linijami in izobiljem svetlobe. Kjer vas udobje in bližina slikovite narave spremljata na vsakem koraku. 

S prostori za posedanje, prostornimi kopalnicami, zasebnimi terasami, razgledom na vrt ali plažo. In zunanjostjo, ki se preliva v okolje bujnega zelenja. Utelešajo tisto, kar pričakujete od Maldivov. 

Za vaše udobje
Avdio sistem v sobi
Barefoot Island
Bazen
Bujenje
Center dobrega počutja
Čistilnica
Concierge service
Aktivnosti

Zlijte se z neskončnim bazenom, zdivjajte v družinskem. Sledite klicu narave in se odpravite na raziskovalno pot po njenih poteh. Odigrajte tenis, badminton ali mini golf. Knjižni črvi se skrijte v knjižnico, pospešite utrip in zavijte v fitnes. Lotite se vodnega smučanja, wakeboardinga in se odpeljite v sončni zahod s kajakom. Odkrijte podvodni safari, ulovite večerjo in odplujte na križarjenje. Morda srečate tudi delfine. Ali pa se odpravite na romantični izlet v dvoje, s šampanjcem in večerjo. Koamaz Kids Club pa ponuja celodnevne aktivnosti, animacije in varstvo otrok.

Spa

Odprt prostor Spa by Thalgo črpa vibracije zemlje in morja in jih povezuje z osnovnimi elementi zdravilne Ayurvede. V spaju so izpopolnili starodavno tradicijo zdravljenja in jo združili z zahodnimi tehnikami. Tu vas pričakuje sprostitev ob tradicionalnih masažah, avtentičnih maldivijskih obredih in svetovno znanih sodobnih wellness storitvah. Medkulturnih, holističnih, osvežilnih, zdravilnih. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Iru Restaurant
Taste of India at Fluid
Flavours
Fluid

Hotel ima osem restavracij z vietnamsko, indijsko, tajsko in evropsko kuhinjo, vinsko klet, slaščičarno ter štiri bare s prigrizki, izbranimi peninami, vini in omamnimi koktajli.

Sodoben ambient in sveže ulovljene ribe. Jastog in izbrana vina. Podajte si roko s tradicionalno maldivijsko kulinariko. 

Zbudite čute z omamnimi vonji eksotičnih začimb in odkrijte kulinarična doživetja, ki jih podarja Indija. 

Zaključite večer v restavraciji, ki se dviga nad morjem. Preizkušajte slavno francosko kuhinjo in okuse, ki govorijo sami zase. Klasika.

Pripeljite družino, skupaj se sprostite ob šumenju slapov, okušanju pic, gurmanskih sendvičev in lahkih solat.

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč