Dubaj

Taj Dubai

Cena
od 1.340 €
po osebi
Cena vključuje
  • Letalsko vozovnico Zagreb/Benetke – Dubaj – Zagreb/Benetke, Emirates Airlines
  • VIP hitri prehod meje na letališču v Dubaju
  • Zasebni prevoz letališče – hotel – letališče
  • 7 x nočitev z zajtrkom
  • Namestitev v "Luxury room"
  • Vse letališke in varnostne pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Orientalska mistika
Taj Dubai

Na najprestižnejši lokaciji v Dubaju, pet minut oddaljen od spodnjega centra mesta, ki razkriva bogato kulturno življenje. V bližini nakupovalnih in poslovnih središč, barov in tradicionalnih popoldanskih čajev. 

Za popotnike, ki odkrivajo skrivnosti čarobnih kultur in tiste, ki potujejo po poslovnih svetovih. S storitvami čisto po vaši meri, restavracijami, ki častijo bogastvo okusov sveta, spa centru, ki razvaja čute in telo ter z držo, ki se prepušča dogajanju. 

Nastanitev

Luksuz in tradicija, ki išče izraze v sodobnosti. V bogatem tekstilu in lesu, ki skupaj uprizarjata predstavo ekstravagantnega in prestižnega bivanja. Pohištvo, umetniška dela in dodatke navdihuje bogata indijska umetnost, ki se meša s presunljivim razgledom na Burj Khalifa in spodnji center Dubaja.

S sofisticiranim notranjim dizajnom, ki ga objemajo nevtralne barve. Te se včasih pomešajo z živimi, drugič snujejo vzorce, vedno pa govorijo jezik elegance.  

Aktivnosti

Hotel v središču Dubaja je odlično izhodišče za raziskovanje zgodovinskih in kulturnih znamenitosti. Podajte se na raziskovalno ekspedicijo, začutite vibracije velemesta. Zaplavajte v hotelskem bazenu, preizkusite gastronomske specialitete in izprežite v spa centru. V hotelu pa poskrbijo tudi za otroške aktivnosti, ki malčke in malce večje raziskovalce odpravijo na popotovanje po ustvarjalnih dejavnostih, zabavnih igrah in ustvarjanju nepozabnih spominov. 

Spa

Vstopite v spokojnost Jiva Spa in si naberite novih moči. S tehnikami, ki pripeljejo do celostnega dobrega počutja in posegajo v kulturno zakladnico stare Indije. Z naravnimi izdelki, darovi indijskih zelišč, nahranite kožo, sprostite napetosti z masažami in spoznajte zdravilne učinke aromaterapije. Prepustite se obredom, ki telo očistijo strupov, napnejo kožo in ji podarijo mladosten sijaj. 

Izbor restavracij in barov
Tesoro
Bombay Brasserie
Byzantinum Lounge
The Eloquent Elephant
Treehouse

Ponos hotelu. S stropom, ki ga prekriva les oljk, razgledom na Burj Khalifa in s svetovnimi kulinaričnimi specialitetami, ki razvnamejo čute. 

Sinergija med klasiko in sodobnostjo, ki se povezujeta tik pred vami, ustvarjata kulinarično predstavo in nebesa, ki po navdih segajo v Indijo.

Sprostite se ob popoldanskem čaju, kreativnih okusih koktajlov in kanapejev, v varnem naročju brezčasne elegance. 

Tradicionalna britanska in mednarodna kulinarika, s sodobno preprostim pridihom, ki okuse pretvarja v odlične gastronomske užitke.

Oaza na vrhu hotela, kjer se najbolj sveže sestavine prelivajo v koktajle in žgane pijače, izbrane šampanjce in lahke grižljaje Mediterana. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan