Zermatt

Unique Hotel Post Zermatt

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Zimska sreča
Unique Hotel Post Zermatt
Unique Hotel Post Zermatt

Od svojih začetkov v daljnem letu 1875, ko je bil eden prvih poslopij, ki je nudilo prenočišča osvajalcem Matterhorna in iskalcem modrosti gora, je do danes ustvaril domače sofisticiran in prestižno udoben prostor pobega. 

Zaprisežen stilu alpske arhitekture, kjer lahko prisluhnete šepetu gora, sprostite adrenalin na smučiščih, razvajate čute v centru dobrega počutja in v vrhunskih restavracijah. V centru Zermatta, bližje neba, dlje od skrbi. 

Nastanitev

V stilu gorskega dizajna, ki prisega na regionalne, naravne materiale. Lesa in kamna, s katerima sveže interpretira gorsko eleganco. Z njo ponuja nepozabno polno doživetje gorskega bivanja. 

V sozvočju s sodobnostjo notranjost sledi duhu časa in se ozira po elegantnem udobju, čistih linijah ter svetlih odtenkih. Šarm lesa očara še tako zahtevne okuse, kraljevsko udobne postelje pa kličejo k edinstveni sprostitvi.

Aktivnosti

Predajte se zimskim radostim s smučanjem in deskanjem po urejenih progah. Žičnica, ki vas popelje na smučišča, je tik ob hotelu. Odpravite se na gorski pohod, raziščite pravljično pokrajino, prekrito z ledeniki. Veličastna gora Matterhorn je tako blizu, da se je skorajda lahko dotaknete. V toplih mesecih se lotite gorskega kolesarjenja, jezdenja in pohodništva. Ob gorskih večerih pa se priključite živahnemu nočnemu življenju hotelske klubske scene. 

Spa

Harmonija okolja požgečka čute in jih odpelje v stanje popolnega miru. Poiščite ga v finskih savnah, sproščujočih kopelih in masažah. Ovijte se v omamne vonje esencialnih olj z aromaterapijo, privoščite si sladki tretma z vročo čokolado. Uravnotežite čakre in se znebite sledi stresa, očistite in nahranite kožo s pilingi in oblogami ter odplavajte v drug svet.

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
The Factory
Pöstli Stübli
P.O.S.T.
Brown Cow
Papa Caesar

Hotel ima štiri restavracije s švicarsko, italijansko in sodobno kuhinjo ter pet klubov in barov s prigrizki in raznovrstnimi pijačami.  

Rustikalni, avtentični ambient, ki prisega na italijansko kulinariko in sezonske jedi. Pizze, testenine, solate in mesne jedi, ki nikoli ne razočarajo.

Sveže, kakovostne regionalne sestavine. Elementi tradicionalne švicarske kulinarike, ki jih dopolnjuje selekcija vrhunskih vinskih kapljic. 

Sproščeno ozračje in sodobne kulinarične mojstrovine ob spremljavi širokega nabora izbranih vin.

Prostor za sproščeno druženje ob zajtrkih, bogatih prigrizkih ob popoldnevih in srečanjih ob dobri kavi.  

Izbrane žgane pijače, artistični koktajli, ki mešajo kreativnost z unikatnimi sestavinami in vrhunska vina so odlični začetek nepozabnih večerov. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč