Sardinija

Valle dell’ Erica
Thalasso & Spa Resort

Cena
od 1.800 €
po osebi

Preživite najlepše počitnice doslej!

Za rezervacijo pokličite 01 280 80 22

Za pripravo ponudbe po meri pokličite 01 280 80 22 ali pišite na info@star-travel.si!
Cena vključuje
  • letalsko vozovnico Benetke - Olbia - Benetke (direktni let)
  • prevoz letališče - hotel - letališče
  • 7 x polpenzion v hotelu Valle dell’Erica 5*
  • namestitev v izbranem tipu sobe
  • vse takse in pristojbine
  • organizacijo potovanja
Modrost davnine
Valle dell’ Erica Thalasso & Spa Resort
Valle dell’ Erica Thalasso & Spa Resort

Hotel se poklanja strastnim občudovalcem narave in iskalcem občutka svobode. Pridihu romantike, večne spremljevalke sanjskega naravnega bogastva. Najdete ga v zasebnem naročju zelenega parka, ki se razširja na 280.000 kvadratnih metrih. Ekskluzivno sprejema goste že od leta 1958, iz časov takratne prve turistične vasice. 

Danes je ekskluzivni resort, ki ga odlikuje 5 zvezdic. Od mesta Santa Teresa Gallura je oddaljen deset minut vožnje z avtom. Prijazen družinam, pa tudi odličen snovalec romantičnega vzdušja. Popolna destinacija za sanjsko poroko. 

Nastanitev

Elegantne dekoracije obnovljenih sob in suit so oblikovali lokalni obrtniki. Ti se na mediteranski stil najbolje spoznajo in so ga s svojimi umetninami prepričljivo vnesli v notranjost.

S pridihi svežih barv v prostorih,ki se odpirajo k morju in zelenim vrtovom na dih jemajoči višini, saj se sobe dvigajo med 80 in 200 metrov nad gladino. Vse namestitve so v pritličju, z neodvisnimi vhodi in pokritimi verandami. Tako omogočajo hiter pobeg v objem narave. 

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Fitnes
Golf igrišče
Klub za otroke in najstnike
Najem koles
Organizacija aktivnosti in izletov
Športni vodni center
Aktivnosti

Izpilite udarce na golf igrišču, odpravite se v telovadnico, z družino prehodite pešpoti in na lastno pest odkrijte lepote otoškega podeželja. Odkolesarite na bližnje hribe, zaveslajte v valove s kajakom in motornim čolnom. Oglejte si Korziko, vkrcajte se na jadrnico in odkrijte skrivnosti arhipelaga La Maddalena. Ujemite prestižno jato čolnov, naj vas popelje na skrite plaže otoka. Otroci in najstniki pa se zabavajo v klubu Ericaland, ki jih popelje na igrišča, v doživljajski park in v kreativni kotiček. 

Spa

Spa center je znan po profesionalnem izvajanju talasoterapije oziroma zdravljenja z morsko vodo. Izvajajo jo v štirih zunanjih plavalnih bazenih z ogrevano morsko vodo in v notranjosti koč. Privoščite si sproščujoče masaže, očistite telo v savni, sprostite se ob negi obraza. Potopite se v turško kopel in uravnotežite ritem srca v kardiovaskularnem fitnesu. Tu ste v varnih in izurjenih rokah.

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Les Bouches
Li Zini
Li Ciusoni
Snack Bar Nemo
Li Caracoli

Hotel ima sedem restavracij z otroškim menijem, mediteransko in galursko kuhinjo ter tri bare s prigrizki in raznovrstnimi pijačami. 

Privoščite si okrepčilni zajtrk v bifeju, ob luninem siju pa izberite a-la-carte doživetje in od blizu opazujte veličastno pripravo gastronomskih specialitet. 

A-la-carte večerja, kjer lahko izberete ulov dneva, školjke na žaru in ostale morske specialitete bogatih okusov, ob spremstvu spretnih maserskih rok. 

Tradicionalna restavracija, kjer tradicionalni kuharski mojstri pripravljajo božanske galurske tradicionalne jedi.

Odlična rešitev, kadar se želite čim prej vrniti na plažo. Hitri, sveži in okusni prigrizki, ob večerih pa z dodatkom koktajlov in žive glasbe. 

Sproščeno vzdušje v zavetju zalivčka je idealno za okušanje svežine koktajlov, ohlajenega piva in lahkih prigrizkov.

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan