Korzika

The Villa at casa
del Mar

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelska namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Kulturni utrip
The Villa at casa del Mar
The Villa at casa del Mar

Intimen in sodoben resort, ki se z moderno arhitekturno zasnovo spoštljivo poklanja mediteranski pokrajini. Z minimalizmom, lesom in steklom lovi mirne vibracije okoliške narave. Lociran na polotoku, ob romantični mediteranski obali, tik izven mesta Porto Vecchio, ki je od hotela oddaljen le nekaj minut vožnje. 

Razgleduje se po bližnjem zalivu in ponuja nastanitve v 43-ih sobah ter suitah in v luksuzni vili za čisto zaseben oddih. Opremljen je z najnovejšo tehnologijo, da lahko nudi podporo tudi poslovnim sestankom. Mednarodno letališče je oddaljeno 25 kilometrov. 

Nastanitev

Hotel ponuja namestitve v sobah ali suitah. Notranja oprema je kreacija arhitekta in notranjega oblikovalca Jeana Francousa Bodina, ki se ponaša s čistimi linijami, pridihi živobarvnih kombinacij ter velikimi posteljami, obrnjenimi proti morju. 

Velika okna v sobo prinašajo svetlobo in zasanjan razgled, ki ga lahko občudujete tudi iz teras s panoramskim razgledom na mediteransko morje. Popolno zasebnost pa najdete v razkošni zasebni vili, ki se skriva v bujnem zelenju mediteranskega rastja.  

Za vaše udobje
Center dobrega počutja
Concierge service
Fitnes
Luksuzni prevoz z/na letališče
Med seboj povezane sobe
Nespresso kavni avtomat
Športni vodni center
Aktivnosti

Mediteranska obala ponuja neskončno možnosti za prostočasne dejavnosti. Zamahnite v modrino morja ali neskončnega bazena, odpravite se raziskovati, saj vas obkrožajo najlepše plaže na Korziki. Pojdite na sprehod po vrtovih, lovite vitamine sončnih žarkov na terasi ali pa se lotite vodnih športov. Mesto je blizu in nakupovanje tudi, izposodite si čoln in postanite pomorščaki. V bujnem okolju ob spremstvu sončnih zahodov odkrivajte romantične kotičke ter ustvarite spomine, ki trajajo. 

Spa

Prisega tradicionalnim terapijam in naravnim zdravljenjem. Te temeljijo na postopkih, ki so jih v British skincare-u razvili specialisti za spa storitve ESPA. Njihovi izdelki z aktivnimi sestavinami zagotavljajo dolgotrajno ter celostno dobro počutje. V spa centru s pridihom japonskega dekorja se prepustite profesionalcem in izberite ponudbo po vašem okusu. Razvajajte telo ter uživajte v čistem miru. 

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Gurmanska restavracija
Grill & Lounge Bar
Brunch at Casadelmar.

Hotel ima dve restavraciji s sodobnimi mediteranskimi specialitetami in pridihi globalne kulinarike in bar s široko paleto izvrstnih pijač.

Kaneloni z rakovim mesom, kvinoja s trsko v soli in rdečo redkvico. Če vas ne prepričata dve Michelinovi zvezdici, se pustite presenetiti izvrstnim, a preprostim umetninam mediteranske kuhinje izpod rok Fabia Bragagnola 

Sprostitev na terasi s spektakularnim panoramskim razgledom na zaliv, v izobilju izbora testenin, solat, krožnikov mediteranskih jedi, ribjega tatarca in sušija je nujno doživetje, ki se vtisne v spomin.

Pozni zajtrk vsako nedeljo je odlična priložnost za druženje in sproščen klepet ob kozarcu izvrstnega vina. 

Details make the difference

Naši gostje lahko svoj čas namenjajo tistim rečem, ki jim mnogo pomenijo. Nam se prepustijo in nam zaupajo, zato se niti malo ne ukvarjajo z organizacijo potovanja.

Za vas, ga uresniči:
Urban Gorjan
08 205 45 30
Urban Gorjan