Dubaj

Waldorf Astoria
the Palm

Cena
od 1.591 €
po osebi
Cena vključuje
  • Letalsko vozovnico Zagreb/Benetke – Dubaj – Zagreb/Benetke, Emirates Airlines
  • VIP hitri prehod meje na letališču v Dubaju
  • Zasebni prevoz letališče – hotel – letališče
  • 7 x nočitev z zajtrkom
  • Namestitev v "Superior room"
  • Vse letališke in varnostne pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Orientalska mistika
Waldorf Astoria the Palm
Waldorf Astoria the Palm

Hotel s prvorazrednimi namestitvami, ki se ozirajo proti svetleči gladini morja. Stoji na zasebni plaži Palminega otoka, blizu živahne metropole, pa vendar daleč od hrupa.  Kjer pobeg v spa center obdari z bogato izbiro med skoraj 50 luksuznimi tretmaji in restavracije s prvovrstnimi harmonijami okusov poskrbijo za vse čute. 

Odpravite se na potep po Dubaju, izkusite pristno arabsko urbano življenje, ki obogati družine z nepozabnimi doživetji in pare s spomini na poročne in medene pobege v eksotične kraje. 

Nastanitev

Luksuzne sobe in suite so oblikovane v sodobnem evropskem stilu, opremljene z elegantnim pohištvom, obsijanim z nežno svetlobo. Izražajo mehkobo in udobje, ki kliče k sprostitvi. Svetle in kraljevsko prostorne, v umirjenih barvah palete odtenkov peska, nežno turkizne. 

S prestižnimi kopalnicami in dotikom marmorja, kraljevsko udobnimi posteljami in vsem, kar potrebujete za sproščeno bivanje v Dubaju. 

Za vaše udobje
Bazen
Fitnes
Klub za otroke in najstnike
Kopalni plašč in copati v sobi
Osebni butler 24/7
Sobna strežba 24/7
Teniško igrišče
Aktivnosti

Odplujte na izlet s čolnom, premagajte morje s kajakom, lotite se snorkljanja, smučanja na vodi in jadranja na surfu. Osvojite teniško igrišče in fitnes center, kjer so na voljo tudi inštruktorji ali pa preživite dan ob bazenu, ulovite sončne žarke na plaži in se z otroki v Coco´s Kids Clubu lotite aktivnosti za otroke in njihove družine. Otroci ustvarjajo, gradijo peščene gradove, se odpravijo na lov za zakladom in uživajo v lutkovnih predstavah. 

Spa

Luksuzni sijaj v odtenkih zlate in klasično prefinjenega dizajna. Zbudite čute s prijemi, ki izvirajo iz Maroka, Japonske, Indije, Norveške in Švice in se predajte sproščujočim masažam in kopelim. Odplavajte v toplino savn in zeliščnih parnih sob, ki vam vrnejo energijo, predajte se luksuznim pilingom telesa, orientalskim praksam, obrazu pa podarite mladostni sijaj. 

Izbor restavracij in barov
Social by Heinz Beck
LAO
Mezzerie
Peacock Alley
Serafina Bar

Kuharski mojster z Michelinovo zvezdico vas popelje v nepozabna kulinarična doživetja, ki v Dubaj prinašajo okuse Italije. 

Odkrijte čarobno tradicijo plemena jugovzhodne Azije, ki se hkrati navdihuje nad vietnamsko kulinariko. Tradicionalne tehnike, sodobna prezentacija. 

Glavna restavracija, ki kreativno kombinira značaj zahoda in arabskih detajlov. Z zajtrki, večernim bifejem in al-la carte ponudbo. 

Sprostite se ob tradicionalnem popoldanskem čaju in uživajte ob spremstvu sladki tort in svežega peciva.  

Luksuzno zatočišče ob sproščenih večerih, preizkušanju pisanih koktajlov in zvokih žive glasbe. Popolno razvajanje. 

Details make the difference

“Gostom hočem v prihodnosti ponuditi še več in jih presenečati z majhnimi pozornostmi med potovanjem.”

Za vas, ga uresniči:
Tanja Beč
08 205 45 31
Tanja Beč