Anguilla

Zemi Beach House

Cena
na vprašanje
Cena vključuje
  • Povratni letalski prevoz
  • Letališke pristojbine
  • Sprejem na letališču
  • Povratni prevoz letališče – hotel – letališče
  • Hotelsko namestitev
  • Vse lokalne takse in pristojbine
  • Organizacijo potovanja
Bogastvo kulture
Zemi Beach House
Zemi Beach House

Bele peščene plaže, palme, modro Karibsko morje, storitve po meri. Popoln recept za sanjski oddih, na katerega prisega resort na vzhodni obali Angvile. Kulinarične ekstaze ob trajnostno pridelanih sestavinah - naravnih, organskih in lokalnih. 

Z vrhunskimi spa storitvami, ki so v letu 2016 poskrbele za naslov za najboljši novi hotelski spa. Z lepoto otoške narave, ki jo utelešajo luksuzne namestitve in pestro izbiro doživetij ne more zgrešiti. 

Nastanitev

Rahločutni odraz naravne lepote karibskega otočja, ki jo ovijajo naravni materiali. Sobe in suite značaj gradijo na temeljih dekorativnih podrobnosti. So prostorne, svetle in dihajo skupaj s pišem otoka. 

Sodobno tradicionalne, s pomirjujočimi zemeljskimi toni, svetlim lesenim pohištvom in z vsem udobjem, ki ga potrebujete za popoln oddih. Vedno z rajskim razgledom na Karibsko morje, vedno v središču tropske romantike. 

Za vaše udobje
Bazen
Bujenje
Fitnes
Garderobni prostor
Kopalni plašč in copati v sobi
Luksuzna kozmetika v kopalnici
Wi-Fi
Aktivnosti

Morje in bela peščena plaža vabita k aktivnemu preživljanju časa. Odigrajte partijo odbojke, lotite se supanja in pri potapljanju na dah občudujte bogato podvodno življenje. Pridružite se tečaju fitnesa na plaži, premagajte valove na kajaku in odplujte v sončni zahod. Morda filmski večer s pico, učne ure zgodovine? Zakaj pa ne! Odpravite se na pohod po otoku, odplujte na sosednji otok St. Bart´s, obiščite muzej zgodovinske dediščine otoka. Za otroke poskrbijo v Zemi Kids Clubu, kjer se zabavajo ob igranju video iger, bovlingu s kokosovimi orehi in ustvarjanju. 

Spa

Spoznajte blagodejne učinke tradicionalnih zdravilnih tehnik plemena Taino, ki sprostijo telo in dušo. Pustite se zapeljati holističnim tretmajem, pomlajevalnim negam obraza, zgladite kožo s pomočjo solnih pilingov, ki hkrati spodbudijo cirkulacijo. Prepustite sproščujočim masažam in pomirite napeto telo.  

Izbor restavracij in barov
Predstavitev
Stone
20 Knots

Hotel ima dve restavraciji s tradicionalno karibsko in latinsko kulinariko ter bar na plaži.

Sveže ribe in organska zelenjava iz sosednjih polj. Izbrana vina v kombinaciji z bogato otoško kulinarično tradicijo in ščepcem priokusa Azije pričarajo nepozabno doživetje. 

Fuzija okusov Karibov in Latinske Amerike. V sproščenem zavetju notranjosti ali na plaži z nogami v pesku, ob baru na plaži in s koktajlom v roki. 

Details make the difference

“Naprej me ženeta napredek in rast. 1000% ljubim delo, ki ga opravljam.” 

Za vas, ga uresniči:
Barbara Beč
01 280 80 22
Barbara Beč