Details make the difference...
Kamna opal in oranžni mesečev kamen

Opal in oranžni mesečev kamen. Prvi uravnoveša delovanje vseh čaker, drugi spodbuja nove začetke. Opal skrbi za spontanost, inspiracijo in kreativnost, oranžni mesečev kamen pa hrani osebno moč in osebno svobodo. Da v dvoje ohranimo sebe in sočasno dihamo kot eno.

Smaragd
Safir
Details make the difference

Družinska

Eksotična
plaže, sprostitev

Magična modrina

Čaroben prostor med nebom in zemljo. Nenavadno in nepozabno. Z besedami težko ujemljivo. Dih jemajoče, uživaško, predano. Rajski razgledi, kraljevska ponudba, neskončen vir lepega. Kjer se čas ustavi, skrbi izginejo in vsak sončni vzhod pomeni preprosto veselje. 

Mediteranska
potepanja, raziskovanja

Bogastvo kulture

Velike zgodbe, s katerimi smo povezani. Zanimivosti, ki se razkrivajo skozi neznane poti, okuse. Tradicija, ki se staplja s sodobnostjo. Omamen vonj, ki ga brez slučajnosti veter položi na mizo. Spokoj, senzibilnost, notranje potovanje. 

Križarjenja
potep, čuječnost

Morje sreče

Odklop za vso družino. Inovativen in dinamičen način potepanja po svetu, z mnogo zabave, vrhunske kulinarike, sprostitvenih možnosti ter z obiskom mnogih krajev. In to brez stresnega pakiranja kovčkov. Zakaj ne spoznavati Mediterana, Norveških fjordov, Baltika, Karibov, dežel ob Arabskem zalivu in južne Amerike z morske gladine? Tudi prekooceanska križarjenja so lahko na vaši listi želja.

Prestolnice
kultura, ogledi

Mestni utrip

Za vsakega in za vse. Obisk svetovnih prestolnic je skok v brbotanje urbanega življenja. Neprekinjeno dogajanje, umetnost, kultura, trendi, vrhunski hoteli, vsa svetovna kulinarika in fascinantna arhitektura, delajo mesta navdihujoča v vseh letnih časih.

Lorem ipsum doler
Zadnja novica
10. 04. 2018

Mykonos je drugačna Grčija, kot ste je bili vajeni. Je poosebljenje prestiža in luksuza v pravem pomenu besede. Naj bo ob čofotanju v kristalno čistem morju, posedanju ob dobri hrani ali tekanju po neokrnjenih plažah – otok v srcu Kikladov je grška legenda sam zase. Doživite najlepše poletne počitnice v življenju!