Details make the difference...
Kamna opal in oranžni mesečev kamen

Opal in oranžni mesečev kamen. Prvi uravnoveša delovanje vseh čaker, drugi spodbuja nove začetke. Opal skrbi za spontanost, inspiracijo in kreativnost, oranžni mesečev kamen pa hrani osebno moč in osebno svobodo. Da v dvoje ohranimo sebe in sočasno dihamo kot eno.

Smaragd
Safir
Details make the difference
Družinska
Eksotična
plaže, sprostitev
Magična modrina

Čaroben prostor med nebom in zemljo. Nenavadno in nepozabno. Z besedami težko ujemljivo. Dih jemajoče, uživaško, predano. Rajski razgledi, kraljevska ponudba, neskončen vir lepega. Kjer se čas ustavi, skrbi izginejo in vsak sončni vzhod pomeni preprosto veselje. 

Mediteranska
potepanja, raziskovanja
Bogastvo kulture

Velike zgodbe, s katerimi smo povezani. Zanimivosti, ki se razkrivajo skozi neznane poti, okuse. Tradicija, ki se staplja s sodobnostjo. Omamen vonj, ki ga brez slučajnosti veter položi na mizo. Spokoj, senzibilnost, notranje potovanje. 

Križarjenja
potep, čuječnost
Morje sreče

Odklop za vso družino. Inovativen in dinamičen način potepanja po svetu, z mnogo zabave, vrhunske kulinarike, sprostitvenih možnosti ter z obiskom mnogih krajev. In to brez stresnega pakiranja kovčkov. Zakaj ne spoznavati Mediterana, Norveških fjordov, Baltika, Karibov, dežel ob Arabskem zalivu in južne Amerike z morske gladine? Tudi prekooceanska križarjenja so lahko na vaši listi želja.

Prestolnice
kultura, ogledi
Mestni utrip

Za vsakega in za vse. Obisk svetovnih prestolnic je skok v brbotanje urbanega življenja. Neprekinjeno dogajanje, umetnost, kultura, trendi, vrhunski hoteli, vsa svetovna kulinarika in fascinantna arhitektura, delajo mesta navdihujoča v vseh letnih časih.

Lorem ipsum doler
Zadnja novica
20. 04. 2017

Otok smaragdnega morja in belih peščenih plaž, modrosti starodavnih oljk in mediteranske arhitekture. Razgibanost življenja ponazarja s kontrasti med hribi in plažami, intimo vasic in živahnim utripom mest. Odlična počitniška destinacija za posameznike, pare ali družine.