Kjer poznajo pomen povezanosti

Oman

Gostoljubna država na Arabskem polotoku, brez pretiranega blišča. Še vedno jo preveva starodavni duh bogate kulturne, zgodovinske dediščine in arhitekture. Oman je dežela spektakularnih gora in samotnih puščav, neokrnjenih obal in toplih src. Pisanih mošej in mest, ki ohranjajo starodavni duh Arabije. Gora, ki se spuščajo proti morju in tišine, ki se vije po samotnih kotičkih. 

Nepozabni družinski trenutki

Mavricij

Otok je izoblikovalo delovanje danes neaktivnega vulkana. Oblit je z modrim Indijskim oceanom in koralnimi grebeni. V zgodovini so ga poseljevala različna evropska ljudstva, ki so se integrirala v tradicionalno otoško življenje. Danes se ponaša s pisano in razgibano kulturo, tako kot so njegove obale, bujno rastje in bogat živalski svet.

Nepozabne dogodivščine

Anguilla

Majhen otok v Karibskem morju je znan po bogati kulturni in naravni dediščini. Kjer se slavijo barve, raziskovanja, preizkušanja in sproščenost in je hoja po belih peščenih plažah kot stopanje po mehkih oblačkih. Čezmorsko ozemlje Velike Britanije je križišče okusov in tradicij, ki kljub slovesu ekskluzivne destinacije ni izgubil svojega šarma. Pristna Eksotika, ki se piše z veliko.

Nepozabna družinska doživetja v eksotični idili

Maldivi

Tropsko rastje in modrozeleno morje, ki skriva živahno pisano podvodno življenje. Rajsko otočje sestavlja koralna verižica 26 atolov, biserov sredi Indijskega oceana. Kjer je življenje kot ročno izdelan leseni čoln, ki pluje s tokom tradicije. Na valovih odlične hrane, v barvah tropskih sončnih zahodov in palminih silhuet. 

Mesto zabave za vso družino

Abu Dhabi

Cvetoča otoška metropola in drugo največje mesto Združenih arabskih Emiratov združuje vse časovne komponente v trajajoči trenutek; je tradicionalno pristen, sodoben, futurističen. Iz ribiške vasice, ki je mestu pustila pečat bogate kulture, je nastalo mesto s spektakularno sodobno arhitekturo, ki se meša s tradicionalnimi mošejami, arabskim prestižem in gostoljubjem.

Obilo smeha v skupnih družinskih trenutkih

Bali

Zelen dragulj sredi Indijskega oceana, z neskončnimi belimi peščenimi plažami, ki se zlivajo v dramatično hribovito pokrajino. Z bogato religijsko, zgodovinsko in umetniško tradicijo. Dom več kot tisočim templjem, religijskim plesom in ritualom ob ognju, vasicam z značilno arhitekturo, ki utelešajo starodaven način življenja prebivalcev.

Kot veliko zabavišče

Dubaj

Vedno najnovejše in najprestižnejše, v obliki umetnih Palminih otokov, luksuznih rezidenc svetovne elite, arhitekture, ki premika meje, tehnologije, storitev. Športnih dogodkov, arabske tradicije in gostoljubja, svetovnih okusov in luksuznih nakupovalnih središč. Združuje svet v malem, kjer je vse mogoče.

Otočje družinske sreče v srcu Indijskega oceana

Sejšeli

Prizorišče najlepših spontanih iger narave, z bogatim rastlinskim in živalskim svetom. Eksotična dežela v Indijskem oceanu s 155 otočki, v naročju belih peščenih plaž in koralnih grebenov, tu in tam posutimi z velikimi granitnimi skalami, ki krasijo veličastni pogled na otočje. Otok z bogato piratsko zgodovino in kulinarično tradicijo.

Prijazen sprejem, nepozabnost narave

Fiji

Otočje še vedno varno čuva nekatere svoje zalive in plaže. Arhipelag več kot 330 neokrnjenih tropskih otočkov v osrčju južnega Pacifika, sestavljajo bogati gozdovi in bele peščene plaže. Pristni nasmehi, gostoljubje in tradicija, ki diha z otoki  gradijo njihov značilni karakter. In nepozabne predstave koralnih grebenov in plesa barv sončnih zahodov.  

Navdušenje, ki ne pojenja

Francoska Polinezija

Polinezija je dežela plesov, avtentičnosti in neokrnjene narave, vonjev divjega cvetja, podvodnih lepot in upočasnjenih korakov. In gostoljubne kulture, sproščene, zavezane tradiciji. Razgibane pokrajine, ki so jo oblikovali premiki tektonskih plošč v južnem Tihem oceanu in ga obdarili s 188 vulkanskimi in koralnimi otoki slikovitih kontrastov modrih lagun in belih plaž, strmih hribov in nižin.

Potepanje po otokih ali oddih pod palmami

Tajska

Kraljevina z bogato zgodovino in kulturo, toplino pristnih nasmehov in odlično hrano, ki slovi po vsem svetu, ustvari nepozabne spomine. Dežela templjev leži v jugovzhodni Aziji in vas poveže z naravno pristnostjo. Utripi velikih mest, spokoj tradicionalnih vasic, eksotika otokov in tropska džungla ponujajo različna doživetja dežele,ki pušča sledi vsakič, ko jo obiščete.

Lorem ipsum doler
Zadnja novica
23. 11. 2018

Preživite zimo v najlepših hotelih sveta. Uživajte v belih strminah Zermatta, Madonne di Campiglio, Lecha, St. Moritza in mnogih drugih skrbno izbranih destinacij. Razvajajte sebe in svoje najbližje v objemu popolne bele pravljice.