Prizorišče družinskega foto albuma

Sardinija

Otok smaragdnega morja in belih peščenih plaž, modrosti starodavnih oljk in mediteranske arhitekture je 30 km oddaljen od kopnega Italije. Razgibanost življenja ponazarja s kontrasti med hribi in plažami, intimo in živahnim utripom mest ter kulinariko, ki je obšla svet. Ležernost, italijanska kultura, zazibanost v brezčasje.

Veliko igrišče za male in velike

Mykonos

Naj bo ob čofotanju v kristalno čistem morju, posedanju ob dobri hrani ali tekanju po neokrnjenih plažah – otok v srcu Kikladov je grška legenda sam zase. S posebnim šarmom v trenutku posrka v najlepša doživetja, razigrana pohajkovanja in slikovite razglede, ki jih niza v kontrastu tradicionalnih belih hišic in modrine Egejskega morja.

Prijazen za male in velike

Korzika

Francoski otok je pribežališče lepot mediteranske narave. Gorata notranjost se dramatično spušča proti morju in ponuja nešteto možnosti na raziskovanje. Znan je po gorskih rekah in neokrnjenih plažah, pristni kulturi, mediteranski hrani in svežini bujnega rastja. Z najvišjo goro Monte Cinto, ki se z 2770 metri dviga visoko nad morje.

Otok, ki navduši vse družinske člane

Sicilija

Bogata arhitektura in zgodovina, ki priča o zgodbah časa. O času, ki je oblikoval mediteranski temperament in njegovo gostoljubje, o evropskih civilizacijah, ki so za hip postale in pustile svoje odtise na otoku. Z bujno mediteransko vegetacijo in neskončnimi plažami, zasebnostjo skritih kotičkov in z živahnim nočnim življenjem ter seveda veličastnim vulkanom Etna pred durmi. 

Potepi in čofotanje v jezeru

Lago Di Como

Ledeniško jezero, ki ga čuvajo gore, leži v italijanski Lombardiji. Idilične vasice ob njegovi obali ohranjajo svojo pristnost, pravljične vile, vrtovi in parki kličejo k pravljičnim sprehodom. Tradicionalna kulinarika poteši izbrane okuse, gorovje kliče k sebi. Mondeno pribežališče, ki s svojo svežino privablja velika imena. 

Lorem ipsum doler
Zadnja novica
23. 11. 2018

Preživite zimo v najlepših hotelih sveta. Uživajte v belih strminah Zermatta, Madonne di Campiglio, Lecha, St. Moritza in mnogih drugih skrbno izbranih destinacij. Razvajajte sebe in svoje najbližje v objemu popolne bele pravljice.