Draga kamna žad & taaffeite

Žad in taaffeite. Prvi simbol umirjenosti, drugi zelo redek. Žad poudarja nebeškost in kraljevskost, taaffeite pa zaljubljenost v vse, brezpogojnost. Kot je poroka. Vznesena, svečana, sprejemajoča, večna.

Taaffeite
Žad
Details make the difference

Poročna

Eksotična
plaže, sprostitev

Magična modrina

Čaroben prostor med nebom in zemljo. Nenavadno in nepozabno. Z besedami težko ujemljivo. Dih jemajoče, uživaško, predano. Rajski razgledi, kraljevska ponudba, neskončen vir lepega. Kjer se čas ustavi, skrbi izginejo in vsak sončni vzhod pomeni preprosto veselje.

Mediteranska
potepanja, raziskovanja

Bogastvo kulture

Velike zgodbe, s katerimi smo povezani. Zanimivosti, ki se razkrivajo skozi neznane poti, okuse. Tradicija, ki se staplja s sodobnostjo. Omamen vonj, ki ga brez slučajnosti veter položi na mizo. Spokoj, senzibilnost, notranje potovanje. 

Prestolnice
kultura, ogledi

Mestni utrip

Usoda, ki ima rada akcijo. Obisk svetovnih prestolnic je skok v brbotanje urbanega življenja. Neprekinjeno dogajanje, umetnost, kultura, trendi, vrhunski hoteli, vsa svetovna kulinarika in fascinantna arhitektura, delajo mesta navdihujoča v vseh letnih časih.

Zimska
gibanje, jasnina

Ples snežink

Predati se za vedno. Kjer očaki pričajo ljubezni in čistost nočnega zraka potrjuje iskrenost. Toplina in presket ognja podarita romantiko, narava postreže s trdnimi tlemi pod nogami. Izgubiti se v objemu dvojine, skozi vrata spustiti opojnost zimske magije.

Križarjenja
potep, čuječnost

Morje sreče

Dinamično kot je pestro in zanimivo življenje samo. Nenehno spremenljivo, potujoče, čudenja polno. Dva je mnogo več kot ena, dotik skrivnih točk, spogledovanje pod milim nebom. Ostali svet izgine in skupna pot postane čuten preplet mežikanja zvezd. 

Lorem ipsum doler
Zadnja novica
23. 11. 2018

Preživite zimo v najlepših hotelih sveta. Uživajte v belih strminah Zermatta, Madonne di Campiglio, Lecha, St. Moritza in mnogih drugih skrbno izbranih destinacij. Razvajajte sebe in svoje najbližje v objemu popolne bele pravljice.