Details make the difference...
Pod žarki sredozemskega sonca
Sardinija

Otok smaragdnega morja in belih peščenih plaž, modrosti starodavnih oljk in mediteranske arhitekture je 30 km oddaljen od kopnega Italije. Razgibanost življenja ponazarja s kontrasti med hribi in plažami, intimo in živahnim utripom mest ter kulinariko, ki je obšla svet. Ležernost, italijanska kultura, zazibanost v brezčasje.

Sanjski medeni tedni pod grškim soncem
Mykonos

Ob kristalno modremu morju in neokrnjenih plažah? Da, vzamem! Mikonos je grška legenda sam zase, sinonim za hedonizem, ki ga zbujajo izvrstna hrana, bogata vina in glamurozno nočno življenje. Očarljiv otok v srcu Kikladov s posebnim šarmom brez zadržkov v trenutku posrka v brezmejna doživetja, razigrana pohajkovanja in svet v najlepših barvah. 

Kristalno morje kot priča začetkov skupne poti
Korzika

Francoski otok je pribežališče lepot mediteranske narave. Gorata notranjost se dramatično spušča proti morju in ponuja nešteto možnosti na raziskovanje. Znan je po gorskih rekah in neokrnjenih plažah, pristni kulturi, mediteranski hrani in svežini bujnega rastja. Z najvišjo goro Monte Cinto, ki se z 2770 metri dviga visoko nad morje.

Intima otočka razkriva romantične grške lepote
Santorini

Otok kliče k raziskovanju romantičnih vasic in okusov odličnih vinskih kapljic, ki zorijo pod grškim soncem. Ter po raziskovanju modrega morja, ki vabi k prepuščanju toku otoškega življenja. Najvišje mestece Oia vas obdari s sanjskimi razgledi na sončne zahode, tradicionalno kikladsko arhitekturo in na okuse pristne Grčije.

Večnost gora, večnost zaobljube
Lago Di Como

Ledeniško jezero, ki ga čuvajo gore, leži v italijanski Lombardiji. Idilične vasice ob njegovi obali ohranjajo svojo pristnost, pravljične vile, vrtovi in parki kličejo k pravljičnim sprehodom. Tradicionalna kulinarika poteši izbrane okuse, gorovje kliče k sebi. Mondeno pribežališče, ki s svojo svežino privablja velika imena. 

Lorem ipsum doler
Zadnja novica
20. 04. 2017

Otok smaragdnega morja in belih peščenih plaž, modrosti starodavnih oljk in mediteranske arhitekture. Razgibanost življenja ponazarja s kontrasti med hribi in plažami, intimo vasic in živahnim utripom mest. Odlična počitniška destinacija za posameznike, pare ali družine.