Zaobljube v naročju gora vklesane v večnost

Cortina d’Ampezzo

Sredi Dolomitov, v beli zimski pravljični naravi, v bližini legendarnega smučarskega središča. Mesto s sodobnim živahnim utripom ponuja  množico športnih aktivnosti, mondenih nakupovalnih pohodov in hitrega pobega v naročje narave. Izbirate med vrhunskimi restavracijami in hoteli, sproščanjem ali zbujanjem adrenalina v veličastnem gorovju.

Medeni tedni objeti v belo obleko gorskih vrhov

Kitzbühel

Majhno tirolsko mestece z bogato zgodovino je veličastno športno prizorišče, ki vsako leto privablja turiste z vsega sveta. Njegova bogata zgodovina slika nepozabne spomine. Svetovno znane bele strmine, nakupovanje, gurmanske dogodivščine, sproščanje in oddih. Živahno nočno življenje, v poletni in zimski pravljici, v naročju alpske narave in veličastnih gora.

Medeni tedni v beli pravljici

Lech

V kraju, kjer počitnikujejo zvezde in beseda dolgčas ne obstaja. Vedno v pogonu, da pričara nepozabna športna in kulturna doživetja za vse okuse. Upravičeno član združenja najlepših gorskih krajev, sredi čarobnih gora in gostoljubja prebivalcev, ki vztrajajo v tradicionalnem gorskem življenju, arhitekturi in sobivanju z naravo.

V objemu elegance gora

Saalbach

Mesto ponuja aktivno preživljanje prostega časa. Ob neokrnjeni naravi in zimskih dogodivščinah, eleganci gora in alpski tradiciji. Ta narekuje korak kulinariki, arhitekturi in načinu življenja. V centru največjega avstrijskega smučarskega središča Saalbach – Hinterglemm - Leogang. K smučarskim in deskarskim užitkom, ob toplejših mesecih pa k osvajanju vrhov in iskanju miru v naravi. 

Neminljivost gora, večnost obljube

Zermatt

Srčika alpske tradicije in srce skrivnosti gora ob vznožju slovitega Matterhorna, na dosegu slovitega smučarskega središča, s progami, ki prehajajo mejo med Švico in Italijo. Bližina ledenikov omogoča smučanje skozi vse leto, poletje pa postreže s cvetočo naravo, ki kliče k sprehodom, raziskovanju, vdihu čistega gorskega zraka in kriku v odmev gora.

Prvi koraki v skupno življenje

Madonna di Campiglio

V bližini pravljične narave, gorovja in pobeljenih vrhov. Ob smučanju, drsanju in sankanju v pravljičnih zimah, pohodništvu in golfu ob bujnih poletjih. Gorsko vasico in resort na severovzhodu Italije, v srcu čarobnih Dolomitov, v bližini pokrajine naravnega parka Adamello Branta, vedno spremlja pogled na mogočne pobeljene vrhove in je odlična odskočna deska v magična gorska doživetja.

Čarobnih, mogočni vrhovi in vajina zaobljuba

Dolomiti

Pravljična dežela prelazov in vrhov, neskončnih gozdnih poti, Dolomiti Superski smučarskega središča, tradicionalnih kulinaričnih dobrot, gorskega gostoljubja in preprostosti. Bogastvo narave in skupnih trenutkov, zbujanje čutov. Gore upočasnijo tempo, zbistrijo misli in očistijo duha. 

Kjer se dvojina se zlije s presunljivo naravo

St. Moritz

Mondeno smučarsko središče in letovišče, dvakratni gostitelj olimpijskih iger že skozi zgodovino privablja najplemenitejše goste. Center razvajanj in aktivnosti, znan po termalni vodi in belih vrhovih, ki pričarajo nepozabno pravljično vzdušje. Prestižni butiki, ekskluzivni hoteli, prvovrstna destinacija za petične goste.

Zimska ljubezenska pravljica

Courchevel

Eden najbolj prestižnih smučarskih resortov na svetu. Obkrožen z romantičnimi pogledi belih vrhov, ki kljubujejo času in ustvarjajo gorsko idilo. Mondeni smučarski resort v francoskih Alpah je del Les 3 Valleé, največjega povezanega smučišča na svetu. Alpski življenjski stil dviga na prestižno raven in je destinacija, ki redno sprejema najpomembnejša imena športa in zabave.

Lorem ipsum doler
Zadnja novica
23. 11. 2018

Preživite zimo v najlepših hotelih sveta. Uživajte v belih strminah Zermatta, Madonne di Campiglio, Lecha, St. Moritza in mnogih drugih skrbno izbranih destinacij. Razvajajte sebe in svoje najbližje v objemu popolne bele pravljice.