Details make the difference...
Kamna benitoite in rumeni spinel

Benitoite in rumeni spinel. Prvi je bistvenega pomena za dobro počutje in drugi aktivira notranjo moč. Benitoite pomaga pri povezovanju duhovnega in fizičnega sveta, spinel skrbi za vitalnost, denar in napredek. Spodbudno, da ne pozabimo ostati v gibanju.

Rumeni spinel
Benitoite
Details make the difference

Športna

Zimska
podvigi, rezultati

Snežni izzivi

Zarezati v strmino, zvrtinčiti prhek sneg. V gorah, z mogočnim utripom večnosti. Slediti koraku na neskončnih poteh, drseti. Spodbujati vrhunsko eleganco, dovršenost vsakega giba. Izkusiti premikanje mej, sprostiti adrenalin.

Poletna
užitki, dogodki

Sončna brezpotja

Da mišice zapečejo in je zvečer spanec sladek. Raznovrstne možnosti za polne dneve dogodivščin. Obisk svetovnih športnih prireditev, občutek, ko te nosi množica. Šampionski trenutki, ponos. Kilometri, vzponi, točke, čas.

Zimska
tekme, prvaki

Stiskanje pesti

Junaki belih strmin, bojevniki mraza, veselje ob zmagah. Vihranje zastav, ponos in mravljinci ob himni. Ekskluzivne in nenavadne športne prireditve, neverjetne človeške sposobnosti. Občudovanje perfekcije.

Poletna
dirke, igre

Napeti trenutki

Vsaka točka, mojstrska natančnost, instinkt. Vonj po razgretih pnevmatikah, sveže pokošeni travi, prepuščanje skupinskemu adrenalinu. Moč množice, veselje in Največ, kar svet športa lahko ponudi. Kovčki pripravljeni, vznemirjenje prebujeno.

Lorem ipsum doler
Zadnja novica
10. 04. 2018

Mykonos je drugačna Grčija, kot ste je bili vajeni. Je poosebljenje prestiža in luksuza v pravem pomenu besede. Naj bo ob čofotanju v kristalno čistem morju, posedanju ob dobri hrani ali tekanju po neokrnjenih plažah – otok v srcu Kikladov je grška legenda sam zase. Doživite najlepše poletne počitnice v življenju!