Details make the difference...
Kamna benitoite in rumeni spinel

Benitoite in rumeni spinel. Prvi je bistvenega pomena za dobro počutje in drugi aktivira notranjo moč. Benitoite pomaga pri povezovanju duhovnega in fizičnega sveta, spinel skrbi za vitalnost, denar in napredek. Spodbudno, da ne pozabimo ostati v gibanju.

Rumeni spinel
Benitoite
Details make the difference

Športna

zimska
tekme, prvaki

Stiskanje pesti

Junaki belih strmin, bojevniki mraza, veselje ob zmagah. Vihranje zastav, ponos in mravljinci ob himni. Ekskluzivne in nenavadne športne prireditve, neverjetne človeške sposobnosti. Občudovanje perfekcije.

poletna
dirke, igre

Napeti trenutki

Vsaka točka, mojstrska natančnost, instinkt. Vonj po razgretih pnevmatikah, sveže pokošeni travi, prepuščanje skupinskemu adrenalinu. Moč množice, veselje in Največ, kar svet športa lahko ponudi. Kovčki pripravljeni, vznemirjenje prebujeno.

Izberite svojo stran
potovanja
Pasivna
potovanja
Lorem ipsum doler
Zadnja novica
10. 04. 2018

Mykonos je drugačna Grčija, kot ste je bili vajeni. Je poosebljenje prestiža in luksuza v pravem pomenu besede. Naj bo ob čofotanju v kristalno čistem morju, posedanju ob dobri hrani ali tekanju po neokrnjenih plažah – otok v srcu Kikladov je grška legenda sam zase. Doživite najlepše poletne počitnice v življenju!