Kamna safir in smaragd

Opal in oranžni mesečev kamen. Prvi uravnoveša delovanje vseh čaker, drugi spodbuja nove začetke. Opal skrbi za spontanost, inspiracijo in kreativnost, oranžni mesečev kamen pa hrani osebno moč in osebno svobodo. Da v dvoje ohranimo sebe in sočasno dihamo kot eno.

Ornažni mesečev kamen
Opal
Details make the difference

V dvoje

Eksotična
plaže, sprostitev

Magična modrina

Čaroben prostor med nebom in zemljo. Nenavadno in nepozabno. Z besedami težko ujemljivo. Dih jemajoče, uživaško, predano. Rajski razgledi, kraljevska ponudba, neskončen vir lepega. Kjer se čas ustavi, skrbi izginejo in vsak sončni vzhod pomeni preprosto veselje.

Mediteranska
potepanja, raziskovanja

Bogastvo kulture

Velike zgodbe, s katerimi smo povezani. Zanimivosti, ki se razkrivajo skozi neznane poti, okuse. Tradicija, ki se staplja s sodobnostjo. Omamen vonj, ki ga brez slučajnosti veter položi na mizo. Spokoj, senzibilnost, notranje potovanje. 

Križarjenja
potep, čuječnost

Morje sreče

Bogate počitnice za vaju. Inovativen in dinamičen način potepanja po svetu, z mnogo zabave, vrhunske kulinarike, sprostitvenih možnosti ter z obiskom mnogih krajev. In to brez stresnega pakiranja kovčkov. Zakaj ne spoznavati Mediterana, Norveških fjordov, Baltika, Karibov, dežel ob Arabskem zalivu in južne Amerike z morske gladine? Tudi prekooceanska križarjenja so lahko na vaši listi želja.

Prestolnice
kultura, ogledi

Mestni utrip

Skupni užitki pestrega dogajanja. Obisk svetovnih prestolnic je skok v brbotanje urbanega življenja. Neprekinjeno dogajanje, umetnost, kultura, trendi, vrhunski hoteli, vsa svetovna kulinarika in fascinantna arhitektura, delajo mesta navdihujoča v vseh letnih časih.

Lorem ipsum doler
Zadnja novica
23. 11. 2018

Preživite zimo v najlepših hotelih sveta. Uživajte v belih strminah Zermatta, Madonne di Campiglio, Lecha, St. Moritza in mnogih drugih skrbno izbranih destinacij. Razvajajte sebe in svoje najbližje v objemu popolne bele pravljice.