Svet je lepši v dvoje, skozi štiri oči

Sardinija

Otok smaragdnega morja in belih peščenih plaž, modrosti starodavnih oljk in mediteranske arhitekture je 30 km oddaljen od kopnega Italije. Razgibanost življenja ponazarja s kontrasti med hribi in plažami, intimo in živahnim utripom mest ter kulinariko, ki je obšla svet. Ležernost, italijanska kultura, zazibanost v brezčasje.

Otok čistih užitkov in razvajanj v dvoje

Mykonos

S kristalno čistim morjem in neokrnjenimi plažami je Mykonos  grška legenda sam zase. Sinonim za hedonizem, ki ga zbujajo izvrstna hrana, bogata vina in glamurozno nočno življenje. Očarljiv otok v srcu Kikladov s posebnim šarmom brez zadržkov v trenutku posrka v brezmejna doživetja, razigrana pohajkovanja in svet v najlepših barvah. 

Romantični pobegi v intimo

Korzika

Francoski otok je pribežališče lepot mediteranske narave. Gorata notranjost se dramatično spušča proti morju in ponuja nešteto možnosti na raziskovanje. Znan je po gorskih rekah in neokrnjenih plažah, pristni kulturi, mediteranski hrani in svežini bujnega rastja. Z najvišjo goro Monte Cinto, ki se z 2770 metri dviga visoko nad morje.

Lepota narave se izraža ob objemih na robu pečine

Santorini

Otok kliče k raziskovanju romantičnih vasic in okusov odličnih vinskih kapljic, ki zorijo pod grškim soncem. Ter po raziskovanju modrega morja, ki vabi k prepuščanju toku otoškega življenja. Najvišje mestece Oia vas obdari s sanjskimi razgledi na sončne zahode, tradicionalno kikladsko arhitekturo in na okuse pristne Grčije.

Prepletanje prstov v sončnih zahodih

Sicilija

Bogata arhitektura in zgodovina, ki priča o zgodbah časa. O času, ki je oblikoval mediteranski temperament in njegovo gostoljubje, o evropskih civilizacijah, ki so za hip postale in pustile svoje odtise na otoku. Z bujno mediteransko vegetacijo in neskončnimi plažami, zasebnostjo skritih kotičkov in z živahnim nočnim življenjem ter seveda veličastnim vulkanom Etna pred durmi.

Kjer gore poljubljajo nebo

Lago Di Como

Ledeniško jezero, ki ga čuvajo gore, leži v italijanski Lombardiji. Idilične vasice ob njegovi obali ohranjajo svojo pristnost, pravljične vile, vrtovi in parki kličejo k pravljičnim sprehodom. Tradicionalna kulinarika poteši izbrane okuse, gorovje kliče k sebi. Mondeno pribežališče, ki s svojo svežino privablja velika imena. 

Lorem ipsum doler
Zadnja novica
23. 11. 2018

Preživite zimo v najlepših hotelih sveta. Uživajte v belih strminah Zermatta, Madonne di Campiglio, Lecha, St. Moritza in mnogih drugih skrbno izbranih destinacij. Razvajajte sebe in svoje najbližje v objemu popolne bele pravljice.