Ancient Sands Golf Resort *****, Egipt

Na vrhu griča, pod katerim se razprostira bleščeča laguna, se vzpenja 5* oaza Ancient Sands Golf Resort. S pogledom na Karl Litten golf igrišče, puščavo ter azurne barve Rdečega morja v ozadju, hotel odseva harmonijo med morjem, puščavo in zelenjem, združenimi na enem mestu.

 Vstopite v prostorni lobi in pozdravili vas bodo prijetni bež toni, detajlni oboki in viseče lanterne, ki spominjajo na kraljevo Egipčansko palačo. Hotel predstavlja popolno združitev mediteranskega šika in tradicionalnega Nubijskega dizajna. Lociran nekaj minut stran od atrakcij mesta, Ancient Sand ponuja popolno skrivališče za tiste, ki iščejo spokojnost.

 

Nastanitev

Ancient Sands Golf Resort ponuja več kot 140 sob, residenc in vil, velikih od 33 do 200 m2, ki bodo v trenutku postale vaš drugi dom. Panoramski pogledi se raztezajo od puščave do morja. Namestitve ponujajo idealno izbira za prijatelje in družine, ki iščejo intimnost.  Po želji lahko nočitev ali nočitev

Na vrhu griča, pod katerim se razprostira bleščeča laguna, se vzpenja 5* oaza Ancient Sands Golf Resort. S pogledom na Karl Litten golf igrišče, puščavo ter azurne barve Rdečega morja v ozadju, hotel odseva harmonijo med morjem, puščavo in zelenjem, združenimi na enem mestu.

 Vstopite v prostorni lobi in pozdravili vas bodo prijetni bež toni, detajlni oboki in viseče lanterne, ki spominjajo na kraljevo Egipčansko palačo. Hotel predstavlja popolno združitev mediteranskega šika in tradicionalnega Nubijskega dizajna. Lociran nekaj minut stran od atrakcij mesta, Ancient Sand ponuja popolno skrivališče za tiste, ki iščejo spokojnost.

 

Nastanitev

Ancient Sands Golf Resort ponuja več kot 140 sob, residenc in vil, velikih od 33 do 200 m2, ki bodo v trenutku postale vaš drugi dom. Panoramski pogledi se raztezajo od puščave do morja. Namestitve ponujajo idealno izbira za prijatelje in družine, ki iščejo intimnost.  Po želji lahko nočitev ali nočitev z zajtrkom nadgradite v all inclusive.   

 

Aktivnosti

Uživajte osupljive razglede na gore in Rdeče morje med igro golfa na vrhunskem igrišču za golf. Igrišče ponuja popolno kombinacijo prostrane puščave in bogate zelene pokrajine ter zagotavlja odlično igro za golfiste vseh nivojev znanja.  Na voljo je tudi trgovina z golf opremo, začetni tečaj in privatne ure z izkušenimi inštruktorji.  

 

Spa

Spokojna oaza, odmaknjena od direndaja, vendar še vedno dovolj blizu, da lahko enostavno doživite atrakcije in nočno življenje El Goune. Hotel ponuja 5 bazenov, od tega tri ogrevane in dva infinity bazena, zunanji jacuzzi in lepotni salon.

 

Kulinarika

Dunes Naj vas vsak večer tematsko popotovanje popelje po okusih najboljših svetovnih kulinarik. Bogat samopostrežni zajtrk vas pripravi na dan pred vami, za kosilo in večerjo pa vrhunski kuharji pred vašimi očmi pripravljajo mednarodne specialitete.   

Piazza  Okusi bližnjega vzhoda v modernem ambientu. Restavracija ponuja 4 tematske menije, ki razvajajo z okusi Egipta, Libanona in Maroka, ter morskimi jedmi. Mednarodne jedi so na voljo kot prigrizki.

Piazza Bar prebudite se z zapeljivimi aromami sveže pečenih dobrot iz bara Piazza. Na voljo so tudi osvežilni koktejli, topli napitki in lahki prigrizki – vse to ob pogled na El Gouno v prijetnem ambientu.

Ponudba

POSEBNA PONUDBA; ODHOD 07.09.2024

1190 € na osebo

letalska vozovnica, let iz Ljubljane, 7 x nočitev z zajtrkom v Deluxe sobi, prevozi

*Odhodi so možni vsak dan. Za ceno in ponudbo pošljite povpraševanje.

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

_F6A0025-copy.jpg _F6A9489-copy.jpg _F6A9876-copy.jpg [Group-2]DSC_4355_DSC_4356m-web.jpg 119968484_756027755177636_4760978005071501686_n.jpg aussieactive-oTRD-P4nU8Q-unsplash-web.jpg calin-stan-Mv15X2n8JVE-unsplash-web.jpg Club_Paradisio_El_Gouna_Osmosis_Water_Sports_5-min.jpg Club_Paradisio_El_Gouna_Osmosis_Water_Sports_Catamaran_4-min.jpg Club_Paradisio_El_Gouna_Osmosis_Water_Sports_KiteSurfing_1-min.jpg Club_Paradisio_El_Gouna_Osmosis_Water_Sports_KiteSurfing_11-min.jpg Club_Paradisio_El_Gouna_Osmosis_Water_Sports_KiteSurfing_4-min.jpg Club_Paradisio_El_Gouna_Osmosis_Water_Sports_KiteSurfing_6-min.jpg diver-nemo-web.jpg El_Gouna_Mountain_Goats_hiking_corridor_090-web.jpg El-Gouna---Egypt--oasis-night---desert3-web.jpg El-Gouna---Egypt--Oasis-Night-3-web.jpg El-Gouna-Activities-1.jpg El-Gouna-Beaches-web.jpg IMG_0331-copy.jpg josh-rocklage-XHjX001n5b0-unsplash-web.jpg mariam-soliman-23WQnK9IKkI-unsplash-web.jpg Movenpick-gouna-Red-Sea-Beach-web.jpg paul-berthelon-bravo-XlRqfmEjO0E-unsplash-web.jpg rawan-yasser-Y-joaXX7XCQ-unsplash-web.jpg rolf-neumann-f2qFfQTNRCg-unsplash-web.jpg sergii-shchus-WzUyHyR3ByY-unsplash-web.jpg veronica-reverse-2mH5fEFYc5s-unsplash-web.jpg

Galerija nastanitve

Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_golf_player-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_extra_pool_1-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Deluxe_Room_King-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Deluxe_Room_Pool_View-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_suite_King_Room_4-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_apartment_Living_Room_3-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Deluxe_Room_Bathroom-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_extra_pool-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_pool_1-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_pool-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_apartment_Terrace-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Deluxe_Room_King_2-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Deluxe_Room_King_3-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Deluxe_Room_Patio-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Deluxe_Room_Twin-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_apartment_living_room-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_El_Gouna_General_1-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_piazza_1-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_ereception_2-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_Lobby_Bar_1-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_restaurant_1-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_restaurant_terrace_serving-web.jpg Ancient_Sands_Golf_Resort_and_Residence_El_Gouna_Red_sea_sunset_pool-web.jpg

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov