Barve

Najboljši približek zvezdam na nebu je dragoceno kamenje na zemlji. Vsak kamen ima svojo zgodbo. Vsak je varuh vaših potovanj. Najlepše pri vsem pa je, da ima vsak kamen svojo barvo. Izbrali smo dva, ki najlepše opisujeta dotično ciljno skupino. Prelili smo ju v barve strani in tako še energetsko začinili vašo celotno izkušnjo. Skozi stran vas bodo popeljale energije naslednjih "zemeljskih zvezd":

V dvoje

Ornažni mesečev kamen
Opal

Družinska

Smaragd
Safir

Poročna

Taaffeite
Žad

Športna

Rumeni spinel
Benitoite

Details make the difference

Star Travel

Kaj vas osrečuje? Kakšna so vaša pričakovanja? Kaj si želite? Ni nemogočih želja in visoka pričakovanja nas delajo odlične. Da se vrnete s potovanja preprosto srečni.

Dovolj je, da si zamislite, kaj si želite. Od tu naprej za vse poskrbimo mi. Da je doživetje nepozabno in vi brezkrbni. Zanesljivost.

Kakovost pomeni držanje obljub. Ker vemo, da veste, kaj hočete, vam predlagamo le tisto, v kar resnično verjamemo. Da vas osrečimo.  Zaupanje.

Z občutkom za podrobnosti, z domišljenim vsakim najmanjšim trenutkom potovanja. Da je storitev brezhibna. Natančnost.

Vsak korak potovanja je usklajen z vašimi željami. Da vam pričaramo unikaten luksuz. Edinstvenost.

Pričakujte tisto nekaj več. Tisto boljše, tisti prostor, kjer se zgodi magičnost. Sanjske destinacije, čudovite hotele in vrhunske storitve. V dvoje, na družinskih potovanjih, športnih počitnicah, poslovnih poteh, v poročnih dneh. Je preveč, če rečemo, da vas radi začutimo? Ste del naše zgodbe. Zato se pripravite na drobne pozornosti.

Zvezde so z Zemlje podobne soncu. Goreči, žareči krogi. Zato vizualna identiteta Star Travel uporabi krog in v njem stilizirana žarka. Ime blagovne znamke je izpisano z ročno predelano serifno tipografijo. Za občutek prefinjenosti in resnosti. Eleganca zvezd, povsod po svetu. Skrb za vas, na vsakem potovanju. Star Travel.