Six Senses Samui *****, Tajska

Luksuzni hotel, ki mirno sobiva z deževnim gozdom, prisega na trajnost in družbeno odgovornost. Njegova ekološka farma na hribu je avtentičen poskus služiti naravi in lokalni skupnosti.

Plodove in sveže organsko pridelane sestavine lahko preizkušate v znameniti restavraciji, ki si je za prostor izbrala spektakularen vrh skalovja. Na severnem delu otoka Koh Samui najdete sestavljanko 66-ih zasebnih vil, ki je 15 minut oddaljena od mednarodnega letališča Samui, dosežete pa jo tudi s 45-minutnim letom iz Bangkoka.

 

Aktivnosti

Zakladi so običajno nekje zakopani, tu pa se kažejo v vsem svojem sijaju. Bogastvo narave, miru in kulture. Poti, po katerih vas vodijo ekskurzije, vam razkrijejo pristni način otoškega življenja, ki je neločljivo povezan z budizmom. Oglejte si otoške templje, zlijte se z jutranjim dogajanjem na tržnicah in opazujte domačine pri zbiranju sestavin, ki jih bodo vešče pretvorili v družinske obroke. Raziskovalnega duha

Luksuzni hotel, ki mirno sobiva z deževnim gozdom, prisega na trajnost in družbeno odgovornost. Njegova ekološka farma na hribu je avtentičen poskus služiti naravi in lokalni skupnosti.

Plodove in sveže organsko pridelane sestavine lahko preizkušate v znameniti restavraciji, ki si je za prostor izbrala spektakularen vrh skalovja. Na severnem delu otoka Koh Samui najdete sestavljanko 66-ih zasebnih vil, ki je 15 minut oddaljena od mednarodnega letališča Samui, dosežete pa jo tudi s 45-minutnim letom iz Bangkoka.

 

Aktivnosti

Zakladi so običajno nekje zakopani, tu pa se kažejo v vsem svojem sijaju. Bogastvo narave, miru in kulture. Poti, po katerih vas vodijo ekskurzije, vam razkrijejo pristni način otoškega življenja, ki je neločljivo povezan z budizmom. Oglejte si otoške templje, zlijte se z jutranjim dogajanjem na tržnicah in opazujte domačine pri zbiranju sestavin, ki jih bodo vešče pretvorili v družinske obroke. Raziskovalnega duha potešite tudi z odkrivanjem sosednjih otokov ali pa v kuharski šoli spoznajte skrivnosti tajske kulinarike. Otroci pa medtem krepijo ustvarjalnost in spoznavajo tradicijo.

Nastanitev

Razkošje, skrito v bogatem tropskem rastju. Skozi velika okna se spogledujejo s presunljivim pogledom na Tajski zaliv. Prostorne vile, posejane po plaži in pobočju hriba, se vračajo h koreninam tradicionalne arhitekture, hkrati pa jemljejo iz zakladnice sodobnega stila. Eleganca s poživljajočimi detajli, radodarnost udobja in zasebnosti. Z velikimi kopalnicami in kopalnimi kadmi za sproščujoče namakanje, posteljami za kraljevski počitek in vsaka s svojim bazenom za intimne trenutke.

 

Spa

Masaža z vročimi kamni izbriše sledi napetosti, pomlajevalne nege obraza osvobodijo notranji sijaj in aromatična olja pobožajo čute. Obloge iz morskih alg razstrupljajo telo, spodbujajo cirkulacijo in odpravljajo odvečne maščobe, aromatični pilingi z morsko soljo kožo nahranijo, maske za telo iz kokosovega masla pa zgladijo in odpravijo nečistoče. V vseh pa se skriva ključ do harmonije.

 

Kulinarika

Okrepite se z bogato izbiro zajtrkov, oplemenitenih z azijskimi specialitetami. Ob popoldnevih z mednarodno navdahnjenimi okusi, ob večerih pa posedite ob tajskih gastronomskih čarovnijah.

Ponudba

POSEBNA PONUDBA; ODHOD 02.07.2024

3769 € na osebo

letalska vozovnica, odhod iz Ljubljane, 8 x nočitev z zajtrkom v vili, prevozi

* Odhodi so možni vsak dan. Za ceno in ponudbo pošljite povpraševanje.

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

alejandro-cartagena-B64B6-kAWlw-unsplash-web.jpg alex-block-9Zw3SLS-YS4-unsplash-web.jpg alin-meceanu-7WImcXVzyHk-unsplash-web.jpg andreas-brucker-g5Uh7nP60FA-unsplash-web.jpg andrew-ly-4fkJZ4Txrbw-unsplash-web.jpg andrzej-suwara-qfntmjboDyc-unsplash-web.jpg dani-alaez-BwEXo_ld234-unsplash-web.jpg eduardo-prim-3u51-uLQICc-unsplash-web.jpg evan-krause-HqGVOC-nydA-unsplash-web.jpg evan-krause-xAkCM1tbUhY-unsplash-web.jpg florian-wehde--y3sidWvDxg-unsplash-web.jpg frida-aguilar-estrada-_ffkj8TnuGo-unsplash-web.jpg geoff-greenwood-rH1aA4TqGms-unsplash-web.jpg hannah-tims-66PlNZqPawQ-unsplash-web.jpg hanny-naibaho-DHueZ7ZhDHE-unsplash-web.jpg hisu-lee-YtTcu-nA9Ao-unsplash-web.jpg izuddin-helmi-adnan-JymbygyLBmk-unsplash-web.jpg jakob-owens-5F_c9i3JP0I-unsplash-web.jpg jesse-schoff-74yB8FhZyWc-unsplash-web.jpg john-t-4GYkrk4gpBo-unsplash-web.jpg joshua-rawson-harris-S4ZkQykkeRs-unsplash-web.jpg kevin-bosc-cyVEOHJJDYw-unsplash-web.jpg lena-kudryavtseva---7CDpyUHYk-unsplash-web.jpg lisheng-chang-m9BBVrPl87M-unsplash-web.jpg marcin-kalinski-9u-TGFaFPwI-unsplash-web.jpg mathew-schwartz-gsllxmVO4HQ-unsplash-web.jpg ryan-tang-ahUaedwc6-E-unsplash-web.jpg sumit-chinchane-jWKk-0ZBUyg-unsplash-web.jpg tuva-mathilde-loland-ZZXJ6o2xLs8-unsplash-web.jpg xandro-vandewalle-9brEmFu4x3k-unsplash-web.jpg

Galerija nastanitve

Drift_at_the_Beach_Overview2_[9119-LARGE]-(1).jpg The_Beach_Reserve_Exterior2_[9116-LARGE].jpg The_Ocean_Retreat_exterior2_[6284-LARGE].jpg Pool_Villa_interior.2_[6059-LARGE].jpg Ocean_Front_Pool_Villa_view_[6056-LARGE].jpg Bathroom_[6055-LARGE].jpg Hideaway_Villa_[5432-LARGE].jpg Pool_Villa_[6281-LARGE].jpg The_Beach_Reserve_Master_Bedroom_2_[9163-LARGE].jpg Ocean_View_Pool_Villa_interior_[6058-LARGE].jpg Poolside_Drift_at_the_Beach_[9168-LARGE].jpg Six_Senses_Spa_-_treatment_room_[5450-LARGE].jpg Main_Pool_View_[7454-LARGE].jpg Main_Pool_[6263-LARGE].jpg Dining_on_the_Hill_Sunset_[9117-LARGE]-(1).jpg Dining_on_the_Rocks_[5259-LARGE].jpg

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov