Six Senses Samui *****, Tajska

Luksuzni hotel, ki mirno sobiva z deževnim gozdom, prisega na trajnost in družbeno odgovornost. Njegova ekološka farma na hribu je avtentičen poskus služiti naravi in lokalni skupnosti.

Plodove in sveže organsko pridelane sestavine lahko preizkušate v znameniti restavraciji, ki si je za prostor izbrala spektakularen vrh skalovja. Na severnem delu otoka Koh Samui najdete sestavljanko 66-ih zasebnih vil, ki je 15 minut oddaljena od mednarodnega letališča Samui, dosežete pa jo tudi s 45-minutnim letom iz Bangkoka.

 

Aktivnosti

Zakladi so običajno nekje zakopani, tu pa se kažejo v vsem svojem sijaju. Bogastvo narave, miru in kulture. Poti, po katerih vas vodijo ekskurzije, vam razkrijejo pristni način otoškega življenja, ki je neločljivo povezan z budizmom. Oglejte si otoške templje, zlijte se z jutranjim dogajanjem na tržnicah in opazujte domačine pri zbiranju sestavin, ki jih bodo vešče pretvorili v družinske obroke. Raziskovalnega duha

Luksuzni hotel, ki mirno sobiva z deževnim gozdom, prisega na trajnost in družbeno odgovornost. Njegova ekološka farma na hribu je avtentičen poskus služiti naravi in lokalni skupnosti.

Plodove in sveže organsko pridelane sestavine lahko preizkušate v znameniti restavraciji, ki si je za prostor izbrala spektakularen vrh skalovja. Na severnem delu otoka Koh Samui najdete sestavljanko 66-ih zasebnih vil, ki je 15 minut oddaljena od mednarodnega letališča Samui, dosežete pa jo tudi s 45-minutnim letom iz Bangkoka.

 

Aktivnosti

Zakladi so običajno nekje zakopani, tu pa se kažejo v vsem svojem sijaju. Bogastvo narave, miru in kulture. Poti, po katerih vas vodijo ekskurzije, vam razkrijejo pristni način otoškega življenja, ki je neločljivo povezan z budizmom. Oglejte si otoške templje, zlijte se z jutranjim dogajanjem na tržnicah in opazujte domačine pri zbiranju sestavin, ki jih bodo vešče pretvorili v družinske obroke. Raziskovalnega duha potešite tudi z odkrivanjem sosednjih otokov ali pa v kuharski šoli spoznajte skrivnosti tajske kulinarike. Otroci pa medtem krepijo ustvarjalnost in spoznavajo tradicijo.

Nastanitev

Razkošje, skrito v bogatem tropskem rastju. Skozi velika okna se spogledujejo s presunljivim pogledom na Tajski zaliv. Prostorne vile, posejane po plaži in pobočju hriba, se vračajo h koreninam tradicionalne arhitekture, hkrati pa jemljejo iz zakladnice sodobnega stila. Eleganca s poživljajočimi detajli, radodarnost udobja in zasebnosti. Z velikimi kopalnicami in kopalnimi kadmi za sproščujoče namakanje, posteljami za kraljevski počitek in vsaka s svojim bazenom za intimne trenutke.

 

Spa

Masaža z vročimi kamni izbriše sledi napetosti, pomlajevalne nege obraza osvobodijo notranji sijaj in aromatična olja pobožajo čute. Obloge iz morskih alg razstrupljajo telo, spodbujajo cirkulacijo in odpravljajo odvečne maščobe, aromatični pilingi z morsko soljo kožo nahranijo, maske za telo iz kokosovega masla pa zgladijo in odpravijo nečistoče. V vseh pa se skriva ključ do harmonije.

 

Kulinarika

Okrepite se z bogato izbiro zajtrkov, oplemenitenih z azijskimi specialitetami. Ob popoldnevih z mednarodno navdahnjenimi okusi, ob večerih pa posedite ob tajskih gastronomskih čarovnijah.

Ponudba

* Odhodi so možni vsak dan. Za ceno in ponudbo pošljite povpraševanje.

PRVOMAJSKE POČITNICE; ODHOD 25.04.2023

2899 € na osebo

letalska vozovnica, 7 x nočitev z zajtrkom v vili, prevozi

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

alejandro-cartagena-B64B6-kAWlw-unsplash-web.jpg alex-block-9Zw3SLS-YS4-unsplash-web.jpg alin-meceanu-7WImcXVzyHk-unsplash-web.jpg andreas-brucker-g5Uh7nP60FA-unsplash-web.jpg andrew-ly-4fkJZ4Txrbw-unsplash-web.jpg andrzej-suwara-qfntmjboDyc-unsplash-web.jpg dani-alaez-BwEXo_ld234-unsplash-web.jpg eduardo-prim-3u51-uLQICc-unsplash-web.jpg evan-krause-HqGVOC-nydA-unsplash-web.jpg evan-krause-xAkCM1tbUhY-unsplash-web.jpg florian-wehde--y3sidWvDxg-unsplash-web.jpg frida-aguilar-estrada-_ffkj8TnuGo-unsplash-web.jpg geoff-greenwood-rH1aA4TqGms-unsplash-web.jpg hannah-tims-66PlNZqPawQ-unsplash-web.jpg hanny-naibaho-DHueZ7ZhDHE-unsplash-web.jpg hisu-lee-YtTcu-nA9Ao-unsplash-web.jpg izuddin-helmi-adnan-JymbygyLBmk-unsplash-web.jpg jakob-owens-5F_c9i3JP0I-unsplash-web.jpg jesse-schoff-74yB8FhZyWc-unsplash-web.jpg john-t-4GYkrk4gpBo-unsplash-web.jpg joshua-rawson-harris-S4ZkQykkeRs-unsplash-web.jpg kevin-bosc-cyVEOHJJDYw-unsplash-web.jpg lena-kudryavtseva---7CDpyUHYk-unsplash-web.jpg lisheng-chang-m9BBVrPl87M-unsplash-web.jpg marcin-kalinski-9u-TGFaFPwI-unsplash-web.jpg mathew-schwartz-gsllxmVO4HQ-unsplash-web.jpg ryan-tang-ahUaedwc6-E-unsplash-web.jpg sumit-chinchane-jWKk-0ZBUyg-unsplash-web.jpg tuva-mathilde-loland-ZZXJ6o2xLs8-unsplash-web.jpg xandro-vandewalle-9brEmFu4x3k-unsplash-web.jpg

Galerija nastanitve

Drift_at_the_Beach_Overview2_[9119-LARGE]-(1).jpg The_Beach_Reserve_Exterior2_[9116-LARGE].jpg The_Ocean_Retreat_exterior2_[6284-LARGE].jpg Pool_Villa_interior.2_[6059-LARGE].jpg Ocean_Front_Pool_Villa_view_[6056-LARGE].jpg Bathroom_[6055-LARGE].jpg Hideaway_Villa_[5432-LARGE].jpg Pool_Villa_[6281-LARGE].jpg The_Beach_Reserve_Master_Bedroom_2_[9163-LARGE].jpg Ocean_View_Pool_Villa_interior_[6058-LARGE].jpg Poolside_Drift_at_the_Beach_[9168-LARGE].jpg Six_Senses_Spa_-_treatment_room_[5450-LARGE].jpg Main_Pool_View_[7454-LARGE].jpg Main_Pool_[6263-LARGE].jpg Dining_on_the_Hill_Sunset_[9117-LARGE]-(1).jpg Dining_on_the_Rocks_[5259-LARGE].jpg

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov