Ozen by Atmosphere at Maadhoo *****, Maldivi

Oživite in napolnite se, a navsezadnje dopustite si razvajanja v tem rajskem zatočišču s konceptom 'all inclusive'. Svoj sproščujoč ambient dopolnjuje naravno lepo okolje. Uživanje v spa centru, namakanje v kristalno čistem morju, bivanje v prijetni kabani ob bazenu, odhod na izlet s snorklanjem ali morda podmorniško doživetje, da bi bili priča eksotičnemu morskemu življenju.

V vilah na plaži ali nad oceanom vas pričakujeta popoln mir in sprostitev ter romantična doživetja.

 

Nastanitev

Hotel se razprostira po razgibani turkizni laguni, z vilami na plaži, idilično postavljene na mehek in neokrnjen bel pesek  s pogledom na obzorje. Zgrajene ob kreativno oblikovanih pomolih so še vile nad vodo, ki ponujajo romantično in enkratno doživetje, resnično neprimerljivo… Vse vile so ustvarjene z največjim luksuzom in udobjem, obenem pa vključujejo brezhibno spajanje sodobnega oblikovanja, narave in

Oživite in napolnite se, a navsezadnje dopustite si razvajanja v tem rajskem zatočišču s konceptom 'all inclusive'. Svoj sproščujoč ambient dopolnjuje naravno lepo okolje. Uživanje v spa centru, namakanje v kristalno čistem morju, bivanje v prijetni kabani ob bazenu, odhod na izlet s snorklanjem ali morda podmorniško doživetje, da bi bili priča eksotičnemu morskemu življenju.

V vilah na plaži ali nad oceanom vas pričakujeta popoln mir in sprostitev ter romantična doživetja.

 

Nastanitev

Hotel se razprostira po razgibani turkizni laguni, z vilami na plaži, idilično postavljene na mehek in neokrnjen bel pesek  s pogledom na obzorje. Zgrajene ob kreativno oblikovanih pomolih so še vile nad vodo, ki ponujajo romantično in enkratno doživetje, resnično neprimerljivo… Vse vile so ustvarjene z največjim luksuzom in udobjem, obenem pa vključujejo brezhibno spajanje sodobnega oblikovanja, narave in živahnosti!

 

Aktivnosti

Ponudba Atmosphere vključuje vse obroke v različnih restavracijah, vrhunska vina in žgane pijače, dvakrat dnevno napolnjen mini bar, nemotorizirane vodne športe, otroške aktivnosti, izbrane izlete in spa tretmaje. Običajni dan se začne z zajtrkom s kozarcem penine, ki mu sledi snorkljanje ali samostojno deskanje v laguni. Kasneje si privoščite pico ob bazenu in nato morda sproščujočo masažo. Dan zaokrožite s križarjenjem ob sončnem zahodu in večerjo s slastnimi lokalnimi jedmi.

 

Spa

Spa & wellness kompleks ELENA skupaj s svojo ekipo profesionalnih maserjev in terapevtov nudi gostom pestro izbiro tretmajev in drugih spa storitev. Sodobni spa center, ki vključuje različne  rituale z vsega sveta, se nahaja tik na vodo, z zasebnim zunanjim prostorom s pogledom na morje. Poleg tega je na voljo še vrhunsko opremljen fitness z osupljivimi pogledi na laguno.

Izbor barov in restavracij

THE PALMS: glavna restavracija, odprta za zajtrk, kosilo in večerjo ponuja široko izbiro jedi  svetovne kuhinje in gastronomskih dobrot!

INDOCEYLON: Vrnitev k tradicionalnim južnoazijskim kulinaričnim koreninam šrilanške, indijske in maldivijske kuhinje.

PEKING: V kombinaciji z raznovrstnimi tehnikami kuhanja in najboljšimi sestavinami, jedi prikazujejo pristne kitajske okuse, ki bodo vašim brbončicam omogočile neprekosljivo izkušnjo.

M6m: Ekskluzivna podvodna restavracija z morsko hrano je brez dvoma dragulj v kroni odličnih doživetij.

Ponudba

od 5930 €

visoka sezona

od 4600 €

nizka sezona

POSEBNA PONUDBA; ODHOD 10.11.2023

5471 € na osebo

letalska vozovnica, let iz Ljubljane, 7 x all inclusive v Earth vili, prevozi

* Odhodi so možni vsak dan. Za ponudbo in ceno pošljite povpraševanje!

OKTOBRSKE POČITNICE; ODHOD 26.10.2023

4819 € na osebo

letalska vozovnica, let iz Benetk, 7 x all inclusive v Earth vili, prevozi

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

2Baros-Maldives_(0).jpg 2Dhoni-Exterior-Close-up.jpg aerial-1.jpg arrivsl.jpg baros-maldives_aerial-view_hr4.jpg baros-maldives_arrival-jetty_hr.jpg baros-maldives_diving_hr2.jpg baros-maldives_nooma-cruise_hr.jpg baros-maldives_sandbank-waiter_hr.jpg CMRM11_Diving02.jpg CMRM11_Diving03.jpg CMRM11_Diving04.jpg CMRM11_Diving05.jpg CMRM11_Diving10.jpg CMRMBS11_AerialView01.jpg CMRMBS11_AerialView02.jpg CMRMBS11_AerialView03.jpg CMRMBS11_BeachView31.jpg CMRMBS11_BeachView32.jpg CMRMBS11_BeachView33.jpg CMRMBS11_BeachView34.jpg Huvadhendhoo_Aerial_01.tiff LOCAL_CHILDREN_FROM_UTHEEMU.tiff LocalIsland_Lady_Crafts02.tiff LocalIsland_LadyandChild.tiff LocalIsland_YoungBoy.tiff MDLPH-Aerial-View.jpg restaurants-1.jpg

Galerija nastanitve

caRi1cdo.jpeg pov2FXfw.jpeg 5wuaFfzA.jpeg rAkU6lwA.jpeg TIZZ5aTg.jpeg GhlpjdnQ.jpeg VrQRIGRg.jpeg FodSnRlg.jpeg 9XeurOvQ.jpeg GRGZOWGw.jpeg n2-f6LM8.jpeg 5MdpDHNQ.jpeg SNwxE8Mg.jpeg O2nqrQRQ.jpeg 9-yunGBw.jpeg Z9i4dRLQ.jpeg -X_6lT9g.jpeg mjiq0YSA.jpeg FIa19ONQ.jpeg pZbn0Vxg.jpeg iXZ3ILfA.jpeg cdDk1Rkw.jpeg vq7K3GxA.jpeg

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov