Križarjenje Argentina in Brazilija

1.  dan

Polet iz Evrope v Buenos Aires. Po pristanku in ureditvi carinskih obveznostih, sledi zasebni prevoz do izbranega hotela in nočitev.

 

2.  dan: Buenos Aires, Argentina

Po hotelskem zajtrku si vzemite čas za sprehod po ulicah Argentinske prestolnice. Sledi zasebni prevoz do pristanišča in vkrcanje na ladjo. Argentinska prestolnica. Strastna in živa prestolnica z nalezljivo energijo. Flamenko in latinski ritmi vas bodo prevzeli. Za gurmane je to ena od najboljših destinacij na svetu. »Steak« je magična beseda, ob kateri se vam pocedijo sline. Bohemske mestne četrti, kot sta San Telmo in La Boca, so kot ustvarjene, da se sprehodite po njih in občudujete stavbe iz kolonialnih časov, v katerih sedaj živijo in delajo umetniki. Ne pozabimo na najširšo avenijo na svetu, Avenija 9. julija, kjer vodi 9 pasov v eno in 9 v drugo smer, Plaza de Mayo, s palačo Casa Rosada, kjer je muzej in rezidenca predsednika Argentine,

1.  dan

Polet iz Evrope v Buenos Aires. Po pristanku in ureditvi carinskih obveznostih, sledi zasebni prevoz do izbranega hotela in nočitev.

 

2.  dan: Buenos Aires, Argentina

Po hotelskem zajtrku si vzemite čas za sprehod po ulicah Argentinske prestolnice. Sledi zasebni prevoz do pristanišča in vkrcanje na ladjo. Argentinska prestolnica. Strastna in živa prestolnica z nalezljivo energijo. Flamenko in latinski ritmi vas bodo prevzeli. Za gurmane je to ena od najboljših destinacij na svetu. »Steak« je magična beseda, ob kateri se vam pocedijo sline. Bohemske mestne četrti, kot sta San Telmo in La Boca, so kot ustvarjene, da se sprehodite po njih in občudujete stavbe iz kolonialnih časov, v katerih sedaj živijo in delajo umetniki. Ne pozabimo na najširšo avenijo na svetu, Avenija 9. julija, kjer vodi 9 pasov v eno in 9 v drugo smer, Plaza de Mayo, s palačo Casa Rosada, kjer je muzej in rezidenca predsednika Argentine, Puente de la Mujer, znameniti premični most v obliki ženskega čevlja, …

 

3. dan: Buenos Aires

Dan namenjen nadaljnjemu raziskovanju mesta. Izbirate lahko med mnogimi organiziranimi izleti v organizaciji ladjarja oziroma se po mestu sprehodite sami.

Ladja iz mesta odpluje ob 14:00. Večerja in animacijski program na ladji.

 

4. dan: Punta del Este, Urugvaj

Zbudili se boste v mondenem Punta del Este. Urugvaj velja za eno najbolj varnih dežel v južni Ameriki in Punta del Este je več kot to. Mesto se po mondenosti kosa tudi z Evropskimi letovišči. Oglejte si mesto, se sprostite na plaži, odigrajte partijo golfa na bližnjih igriščih, sprehodite se med stotinami butikov, obiščite muzej, galerijo… Glavna znamenitost kraja je »The Hand«, skulptura dlani, ki štrli ven iz peska.

  

5. dan: dan na morju

Dan preživet na morju vam bo polepšalo ladijsko osebje z različnimi aktivnostmi. Privoščite si razvajanje.

 

6. dan: dan na morju

Dan preživet na morju vam bo polepšalo ladijsko osebje z različnimi aktivnostmi. Privoščite si razvajanje.

 

7. dan: Itajai, Brazilija

Barvita portugalska arhitektura daje čar Itajai. Slikovita cerkev Paroquia Santissimo Sacramento, Avenida Brasil, ki je polna življenja, trgovin in restavracij. Sprostite se na plažah Brava ali Cabecudas, ki se raztezajo proti sosednji Camboriu in uživajte ob zvoku valov in mehkem belem pesku med prsti. Ob obilici svežega morskega zraka in sončnega vremena boste morda začutili potrebo po doživetju nečesa novega. Pohod skozi džunglo, kolesarjenje po mnogih kolesarskih poteh ali adrenalinski vodni športi so le nekatere izmed možnosti. Tu boste našli edino žičnico na svetu, ki je zgrajena za povezavo dveh plaž, kar je popoln dokaz, kako resna je tukaj povezava z morjem in življenjem ob njem.

 

8. dan: Ilhabella, Brazilija

Ilhabella, prevedeno iz portugalščine, pomeni čudoviti otok. Ilhabela je živahno majhno mesto na istoimenskem otoku, polnem naravnih lepot. Mesto Ilhabela, ki se nahaja na zahodni obali otoka, še vedno kaže znake svoje kolonialne preteklosti, katere primere je mogoče videti skozi lokalno arhitekturo. Čudovite plaže, bujni tropski gozd in neverjetnih 360 slapov, domačini in obiskovalci štejejo za naravni raj.

 

9. dan: Paraty, Brazilija

Paraty je čudovito ohranjeno kolonialno mesto iz osemnajstega stoletja. Obkrožajo ga strma džunglasta pobočja, ki se spuščajo v zaliv z več otočki. Kolonialno središče je od leta 1966 priznano kot nacionalno zgodovinsko mesto. Mestne ulice so obložene z elegantnimi belimi stavbami, domišljijskimi večbarvnimi obrobami oken, ki se harmonično zlijejo z naravnimi lepotami, ki obdajajo mesto.

 

10. dan: Buzios, Brazilija

Mondeno letovišče je pravzaprav sestavljeno iz treh večjih območij. Prav vsem pa so skupne čudovite plaže, odlična gostinska ponudba in nočno življenje, ki ga tu z lahkoto okusite, saj ladja izpluje ob enajstih zvečer. Zvezdni prah je tem plažam prinesla Brigite Bardot davnega leta 1964 in od tedaj še ni zbledel. Odpravite se na snorkljanje z morskimi želvami, s štirikolesnikom se povzpnite na bližnje hribe in se naužite razgleda ali samo uživajte na soncu in plaži.

 

11. dan: Rio de Janeiro, Brazilija

Prispeli ste v Rio. Impozanten je že sam vstop v pristanišče z ladjo. Že od daleč vas pozdravi gorovje Sugar Loaf (Pão de Açúcar) in znameniti kip Kristusa odrešenika. Rio je vse in še več. Odlična kulinarika, samba in bossa nova, ki vas zazibata in prevzameta, glavni mestni plaži Copacabana in Ipanema, največji nogometni stadion na svetu, slovita Maracana in še več.

12. dan: Rio de Janeiro, Brazilija

Po izkrcanju iz ladje se boste zapeljali do vašega hotela v mestu. Po prevzemu sobe imate še prost dan za samostojne oglede in nakupovanje.

 

13. dan: povratek

Po hotelskem zajtrku sledi transfer na letališče in polet proti domu.

Cena vključuje:

-        Povratni letalski prevoz

-        Letališke pristojbine

-        Zasebni prevoz iz letališča v hotel v Buenos Airesu

-        Namestitev v hotelu ***** v Buenos Airesu

-        Zasebni prevoz iz hotela v pristanišče

-        10 dnevno križarjenje po programu

-        Ladijske pristojbine

-        Namestitev v izbranem tipu kabine

-        Polni penzion na ladji

-        Namestitev v hotelu ***** v Riu de Janeiru

-        Zasebni prevoz iz hotela na letališče

Ponudba

Informativna ponudba

Potovanje

Proračun na osebo

Kontakt

Po prejemu ponudbe vas bo naslednji delovni dan kontaktiral naš svetovalec.

Galerija destinacije

martin-sanchez-MveTlitSf9Q-unsplash-web.jpg rafaela-biazi-0mfj0jJt0dY-unsplash-web.jpg mariano-diaz-7F65HDP0-E0-unsplash-web.jpg luis-fernando-felipe-alves-UZJDjBDfHZw-unsplash-web.jpg fernando-tavora-jN8wERXCnkE-unsplash-web.jpg kulli-kittus-ymGDEiGl6lA-unsplash-web.jpg peter-conlan-r_dZ-G_ALdI-unsplash-web.jpg cassiano-psomas-C6aNNakl7ok-unsplash-web.jpg luis-fernando-felipe-alves-X5sz-WD8LJ0-unsplash-web.jpg sergio-souza-tncsQE63ENU-unsplash-web.jpg

Galerija nastanitve

SilverMOon_deck.jpg SilverMoon_kitchen-(1).jpg SilverMoon_Saltk-(1).jpg SilverMoon.png

© STAR TRAVEL, . VSE PRAVICE PRIDRŽANE

Piškotki Pravno obvestilo Varstvo osebnih podatkov